Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csináltatok már egy tréfából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már egy tréfából kiindulva kamu eljegyzést?

Figyelt kérdés

A párommal és édesanyjával beszélgettünk nemrégiben, amikor szóba jött az eljegyzés, és poénból - természetesen - meg is lovagolták a témát. Hogy húzzák az agyamat és legyen ok hogy szívják a vérem, kitaláltak egy napot, miszerint én akkor fogom páromat eljegyezni egy nagy családi összejövetel keretén belül.

Ugye mindez csak poén, mert 3 hónapja vagyunk együtt és nincs ilyen szándékom, de hogy visszanyaljon a fagyi, kitaláltam, hogy az adott napon eljátszom hogy télleg meg akarom kérni a kezét.

Nyilván nem fogok gyűrűt venni, de valami mégis kelleni fog, csattanós tréfán gondolkodom.

Egyenlőre nincs ötletem, de ha kapok pár jó tippet, abból már lehet el tudok kezdeni építkezni. :)

2016. máj. 29. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy csodálatos kapcsolat, csodálatos anyóssal.
2016. máj. 29. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez már azért túlzás. Érdekesek vagytok.
2016. máj. 29. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fura család és kapcsolat az biztos.
2016. máj. 29. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tenném meg, nem azért, mert nem lenne jó poén (ha annyira lazák, hogy szívják ezzel a véred, akkor beleférne a tréfa), hanem mert nagy családi rendezvény lesz, és nem biztos, hogy mindenki ugyanannyira lazán kezeli a dolgot, mint ők. Illetve, hogy a nagycsalád előtt is ennyire lazák lennének...

Nyilván nem látunk a barátnőd fejében, de nekem ez egy hatalmas megalázás lenne a teljes család előtt. Ha csak valami random napról lenne szó, ahol csak ők vannak ott, mint a beszélgetésnél, akkor oké, de így...

2016. máj. 30. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha az én páro lennél, tudti kapnál egy pofontés visznt látásra
2016. máj. 30. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én értem és szeretem is a poént, de ez már nekem is sok lenne...

Vicceld meg mással, de ezzel szerintem ne. Mert 1. nem vicces, 2. ne lepődj meg azon, ha ez miatt szakítani fog veled...

2016. máj. 30. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer és utoljára játszhatnád ezt el. Nagyon nem jó vicc. :(

Ha mégis viccelni akarsz ezzel akkor úgy csináld hogy egyértelmű legyen hogy csak vicc és nem komoly. Másképpen nagyon bántó lehet.

2016. máj. 30. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. pont ugyanannyira vicces, mint valaki halálhírét kelteni.

- lazának tartom magam, de nálam szakító ok lenne,. főleg, mert az egész rokonság előtt alázol meg - és magadat is. Ha csak mi 4-en vagyunk, egy ebéd, kávé mellett, még mókás is, de egy csomó ember előtt nem az.

- TI tudjátok, miről van szó, a többiek nem, és tök gáz, hogy kényszeredett mosollyal kell nekik magyarázni, mi a helyzet.

- a valós eljegyzésnél pedig elbizonytalanítanál, hogy nem egy újabb vicc-e a dolog

Gondold át, mérlegelj, de készülj fel, hogy a kapcsolatotoknak itt lesz vége.

2016. máj. 31. 06:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
4# és 8# igaza van. Buta tréfa lenne.
2016. máj. 31. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!