Kamu msn-t csináltatok már? És milyen célból?
Én csináltam még 15 éves koromban, egy 16 éves sráccal voltam együtt 4 hónapja.
Gyanakodtam, megcsináltam...
Erre a drága "barátnőm" akit beavattam, a barátom osztálytársa volt... és volt olyan kedves, hogy elmondta neki...
Szakítás lett a vége, de nem is bánom, 1,5 éve élek BOLDOG párkapcsolatban :)
18L
Konkrétan milyen ötletek kellenek?
Neten keress egy aranyos csaj képet, de ne túl szépet, hanem inkább átlagosabbat, mert feltűnő...
Ne hasonló nevet csinálj (ha szinezni akarod) mint amilyen a Tiéd.
Valamint ne ugyanazokat a hangulatjeleket használd!
Ha vannak nagyon jellemző és gyakran használt szavaid, azt is mellőzd.
a masodiktol kerdeznem
hogy hasznaltal webcamot alcazva ?
Először is köszi a válaszokat.
Ami azt illeti,hasonló cipőben járok mint a második válaszoló..:(
4 hónapja irunk mi is,nagyon komolyan tervezgettünk(gyerek,együttélés,stb)és tegnap szakitottunk,mikor rákérdeztem 1-2 gyanús dologra..:(
Letiltott msn-en :( -ez a legfőbb bajom,mivel egy közös ismerősünk látja hogy fennt van egész nap szinte elérhetőként:((,tiszta ideg vagyok!
Szóval kíváncsiságból legfőképp,de ha úgy adódik,szivatásból szeretném ezt a kamu msn-t,ami a gondom,az az,hogy ő nem vesz fel csak úgy partnereket tudomásom szerint,és nemtudom mit mondjak,ki vagyok,honnan van meg nekem az msn-cime,stb,stb..Nem csetel sajnos sehol..:S
A webkamimat meg be sem kapcsolnám,azt mondanám neki,nincs..egy ideig..,aztán jöhetne a bukta!!Értitek??
Ez sztem alap,persze hogy egy idegen csajnak adom ki magam,és nem úgy irok vele ahogy szoktam!!!!Kamizni meg minek????Bőven elég nekem egyszer irni vele,annyiból már látom "merre hajlik"..:S :(
A kérdés hogy vegyem fel mint partnert msn-re?Mit mondok neki,:helló csak úgy kitaláltam ezt a cimet? :S
Mi cseten ismerkedtünk meg,ahová most egyáltalán nem jár:(((
Szóval ehhez kéne ötlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!