Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzést csak gyűrűvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzést csak gyűrűvel és azon belül is csak aranygyűrűvel szokták? És máris kettőt kell venni?

Figyelt kérdés
Lenne rá pénzem, de annyira értelmetlennek tartom az aranyat, és gyűrűt meg nem fogok hordani, utálom az órát is. Nem a gyűrűtől függ a boldogság, de ezt a szokást be kéne tartanom, vagy hogyan máshogy kérhetem meg a lány kezét? Más ékszerrel is szokták, vagy más módon?

2016. aug. 4. 10:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha nekem cirkóniá hoznának és ismerem az illető anyagi helyzetét és tudom róla hogy meg tudná venni a drágábbat is csak nem érdekli akkor őt is és a gyűrűt is kidobnám vagy magamnak vásárolnák,
2016. aug. 4. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Ne vegyél gyűrűt, hagyjd a társadalmi hagyományokat(eljegyzés, házasság). Sose lehet tudni mikor hülyülsz meg te vagy ő, aztán szétmentek. NEm szabad sokat költeni egy nőre sem.Sok ismerősöm jegyzett el nőt aztán puff, meg házasodás után szétmentek, aztán tudod a sok nyűg.. hagyjd a fenébe, ha szeretitek egymást, ezek nélkül is. Nem szabad ma már házasodni.
2016. aug. 4. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
ja és nem egy ismerősöm mondta szakítás után, még jó hogy nem jegyeztem el, nem vettem feleségül.
2016. aug. 4. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
A lányt kérd meg egy ízlésének megfelelő gyűrűvel (már ha hordana gyűrűt), aztán majd amikor a karikagyűrűre kerülne a sor, akkor megveszed, szép emlék marad és nem hordod. Nyilván ha nem teheted meg, akkor feleslegesen ne vegyél, de ha igen, akkor elteszitek és kész.
2016. aug. 4. 18:11
 15/17 A kérdező kommentje:

"Ha nekem cirkóniá hoznának és ismerem az illető anyagi helyzetét és tudom róla hogy meg tudná venni a drágábbat is csak nem érdekli akkor őt is és a gyűrűt is kidobnám"

erre nem lennék büszke

2016. aug. 4. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaj, de anyagias itt valaki. Én már csak azért is nem hordok drága ékszereket, mert nem akarom, hogy célpont legyek az utcán a szarkáknak. Egyébként is egy rakás drága ékszer nagyon ízléstelen, és az olcsók sokszor nem csúnyábbak.

Én egy gazdag férfitől sem várnám el, hogy vagyonokat érő gyűrűvel jegyezzen el. Az a lényeg, hogy szeressen, annak a pénznek meg lehet jobb helye is, én pazarlásnak érzem sok pénzt költeni egy ékszerre.

Van arany és ezüst láncom, nem vagyonokat érő, de igazi, csak olcsóbb kategória, amire telt, mert kaptam ajándékba elsőáldozásra, bérmálásra, ballagásra a családtól. De nem hordom egyiket sem a mindennapokban.

Középiskolás voltam, egyszer csináltunk egy osztályfarsangot, aztán a következő tanítási napon hallottam, hogy az egyik osztálytársamnak a nyakából tépték ki az arany vagy ezüst láncát hazafelé az utcán, tettek feljelentést, meglett a tettes, de hónapokig ment a huzavona.

2016. aug. 4. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:

A gyűrű kiválasztásánál fontos, hogy ő milyen ékszereket hord, ha ezüstöt, akkor érdemes abban gondolkodni, ha viszont sárga aranyat hord, akkor lehet, hogy az lenne a neki tetsző. (Most a fülbevalótól tekintsünk el, az sokszor allergia kérdése, hogy oda mi kerül. :) )

Az enyém egy ékszerésznél volt a kirakatban (vidéki nagyvárosban élek), ezüst gyűrű volt, megakadt rajta a szemem és végül azzal is kért meg. Jó ízlésem van a a párom barátai szerint, mert egy 20ezer ft alatti ezüst gyűrűt sikrült kinéznem. :D Egyébként egy Tiffany ezüst replikája, gyönyörű és nagyon strapapbíró. :)

Érdemes bemenni plázákba is körbelesni, mert sokszor érheti pozitív meglepetés az embert. :)

2016. aug. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!