Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan tehetném emlékezetessé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném emlékezetessé az eljegyzést Balatonfüreden? (pozitív dologgal)

Figyelt kérdés

Már 4 éve együtt vagyunk, 3 éve összeköltöztünk és van egy (tervezett) 3 hónapos kisfiúnk.

Még anno az volt a kívánság, hogy Balatonfüreden kérjem meg a kezét.

A gyűrű már megvan és a helyszín adott, mert oda megyünk nyaralni.

Szeretném emlékezetessé tenni, ehhez várnám az ötleteket.

2016. júl. 26. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Rejtsd el a gyűrűt balaton medrében egy dobozban, és egy éjszakai fürdőzés során tévedjetek oda. Nagy doboz legyen, és lehetőleg olyan helyen, hogy meg is találjátok... :D
2016. júl. 26. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok a kérdés... költségkeret, segítene-e valaki? Négyszemközt szeretné, hogy kettesben lehessetek, vagy nagy tömegben, ... Ehhez ismerned is kell őt. Az a legjobb, ami személyre szóló és érzi, hogy ismered. Pl. ha szerettek bringázni, belerejtheted a szerszámostáskába, megállsz, hogy valami nem stimmel, fog a féked, ... adjon már egy xy kulcsot, ... benyúl, de csak egy kis doboz van benne, mire megfordul, már térdelsz és mondod a szöveged. De lehet egészen más is. Egy barátunk nagyon ügyesen egy geoládába rejtette, imádnak együtt geocachingelni, ... Az egy tökéletes lánykérés volt, de nekik, mert nagyon személyreszabott volt a dolog. Ha van segítőd, akkor lehet úgy is emlékezetes, hogy besegít, pl elmentek túrázni/sétálni és egy adott helyen előre megbeszélve (őrizve) egy barátod előre odavisz egy kétszemélyes asztalt, tesz egy terítőt rá, kitesz 2 poharat, 1 üveg bort/pezsgőt, mellé vmi stílusos ropogtatnivalót, v sajtot, gyümölcsöt, akármit, persze levágós, ahogy leültök, de váratlan és meglepő, hogy adott helyen, pl a kikötőben, az erdőben szép kilátással, vagy a sétányon ott egy szépen megterített asztal. (Ha olyan helyre szervezed, akkor nem árt területfoglalást intézni, de 2 telefon és annyi, sokan partnerek egy ilyenben.)

Ha nagyobb a büdzsé, akkor reklámot húzó repcsit is kérhetsz.

Ha társasozni szeret, akkor beteheted a bábuk közé, amikor elkezded kipakolni, megkéred, hjogy válasszon bábut, értetlenül fogja néznia gyűrűt a bábuk között, te letérdelsz és mehet. Gondolom, érted, mire gondolok. A legfontosabb, hogy olyan legyen, amilyennek a barátnőd úgy gondolod, örülne. Megkérheted egy vitorláson, ha arra pl vágyott már régóta, elviheted egy drága étterembe, felirathatod egy molinóra a kérdést, amit feltesznek egy vitorlásra a kikötőben, ...

2016. júl. 26. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretnéd, akkor tudnád....
2016. júl. 26. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:

En tuti bevonnam a bebit a dologba valamilyen modon,Bfured,veletek a szerelmetek gyumolcse,mondjuk hajokirandulas, naplemente,szep lehet.

Nem a pelenkaba de a nyakaba egy nyaklancra fuzve esetleg.

2016. júl. 26. 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:

#1, #2

Köszönöm a válaszokat, első gondolat a vitorlás volt, sőt lenne még pár ötlet, de olyat szeretnék, ami bababarát (mivel csak 3 hónapos lesz augusztus 4-én).

Csak hármasban leszünk ott, egyedül kell kiviteleznem a dolgokat. Személyessé szeretném tenni. Amit a legjobban szeret most, az a kisfiúnk, valami hozzá kapcsolódó dolog lesz a megoldás. Egy jó szituációt kell kreálni, aminek végkifejlete a gyűrű előkerülése lesz. A parton szeretném kivitelezni a dolgot, naplementében.

Utána abba az étteremben vacsorázunk, ahol 3 éve voltunk első hosszabb közös nyaralásunkkor. Imádta, hogy a terasz a partra nézett, volt időnk kicsit kikapcsolódni és egymással foglalkozni.

Nem az a kérdés, hogy szeretem e, mert ez tény. Ötleteket szeretnék kérni, nem mélyen szántó gondolatokat. De köszönöm, hogy elolvastad.

Igen, valami ilyesmi jellegűn gondolkodok én is. A pelenkás dologba belegondolva egész csúnya baleset történhetne. De szeretném belevonni valahogy a kisfiúnkat is.

2016. júl. 26. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem találom hirtelen a képet, de neten valahol biztos megvan. Egy pasi úgy kérte meg a barátnő kezét, hogy a babára olyan rugdalódzót adott rá az apuka, amin az a felirat állt, hogy apa szeretné ha a felesége lennél. (vagy valami hasonló, angolul volt persze) Nyáron mondjuk ez nem tudom mennyire megoldható lévén, hogy azért nem szabad ilyen melegben túlöltöztetni a babát és ez eléggé szemetszúr ha csak ez van rajta. Viszont aranyos ötlet.
2016. júl. 26. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
na megkerted a kezet? hogy sikerult oszehozni? :)
2016. aug. 9. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, megkértem a kezét.

Pont sétáltunk a parton és egy nagy fa tövénél akartam róluk egy fotót készíteni, háttérben a Balatonnal. Elküldtem, hogy nézzen ki a fa mögül és addig felragasztottam a babakocsira egy szövegbuborék:

„Anyu, hozzámész az apukámhoz?”

Majd amikor odapillantott, letérdeltem és elmondtam a beszédemet és feltettem a nagy kérdést.

A hirtelen sokktól és könnyektől megkésve megkaptam a választ, ami IGEN volt.

Nem sokkal később egy fiatal pár jött oda hozzánk, hogy látták a lánykérést és megörökítették nekünk, még aznap este átküldték a fotókat.

Ezután egy romantikus vacsora következett egy Balatonra néző teraszról.

Röviden ennyi ez a történet.

2016. aug. 11. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szuper. Gratulalok nektek. Sok boldogsagot.

Remelhetoleg hamarosan nekem is eljon a napom. :-) ;-)

2016. aug. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!