Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek van hasonló sikertör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van hasonló sikertörténete? Vagy bármilyen pozitív élménye az ismerkedést, járást illetően? 20/N

Figyelt kérdés

Amikor szingli voltam, volt pár elképzelésem, hogy mi lenne, ha lenne barátom, meg elképzeltem, kábéra milyen barátom lenne. Még tavaly jöttem össze valakivel, és hát tényleg megvalósultak a dolgok. :D Apróságokra gondolok, pl. valami speciális hely, hogy na majd oda elmegyek a leendő hapsimmal, vagy amikor a családommal ültem az a autóban, volt hogy elképzeltem, hogy ott ül mellettem egy fiú, aki a barátom, meg hát szóval ilyenek. Nem különösebben fantáziálgattam amúgy, csak egy-egy ilyen mozzanat megjelent. Van pl. egy nyaralónk a Balatonon, elképzeltem, hogy a barátommal kettesben lemegyünk...

És hát régen ez olyan távoli, elérhetetlen dolognak tűnt, hiszen nem tudtam, milyen is az, ha járok valakivel.

De tényleg minden, amit elképzeltem, megvalósult. Olyan furcsa. Vagy akár a szex. Hiszen szűz voltam, most meg már olyan természetes hogy szexuális életet élek.

Ráadásul hamarosan összeköltözünk, szóval ez egy "sikertörténet". És jó érzés belegondolni, hogy a képzelgések valóra váltak. :)

2016. júl. 13. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs.
2016. júl. 13. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vonzás törvénye... Olvass utána. Tetszeni fog. :)

Esetleg nézd meg a the secret című filmet.

23/F

2016. júl. 13. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem mostani párom kb olyan, mint amilyet tiniként megálmodtam. No, nem külsőre, inkább belsőre :) Sok szituációra úgy reagál, ahogy én anno megálmodtam, hogy milyen jó lenne, de összességében a viselkedése olyan, amilyen számomra tökéletes. Ugyanígy az életvitelünk, hibáink (miken mi jókat szórakozunk, de másokat kiborítanánk vele).

Számomra már ez is nagy siker, mert soha senkivel nem voltam ilyen boldog, de mi még nem költöztünk össze, és még legalább egy évig nem is fogunk.

2016. júl. 13. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs, pedig ismerem a vonzás törvényét én is és már számtalanszor elképzeltem az ideális barátnőt. Voltak is páran, de egyik sem igazán olyan volt, amilyet megálmodtam. :D Szerintem szerencse kérdése is ez az egész biztos vagyok benne, hogy nem csak a vonzás törvényén múlik. Ismerek olyan pozitív embereket, hogy magam sem hinném el, ha nem ismerném őket, és olyan pechesek, hogy azt már tanítani kéne. Amúgy sok boldogságot neked, aranyosnak tűnsz. ;)
2016. júl. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!