Magic85 kérdése:
7 napja vérzek, de 4 tesztem pozitív! Ezek szerint terhes lehetek? Volt valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Teljesen összezavarodtam. Általában 5-6 napig szokott meglenni. 28 naposak a ciklusaim, soha nem szokott késni. Most késett. Teszteltem a nem várt napján + lett. 2 napra rá megjött, de kevés pirosas vérzéssel. A teszt újból pozitív. 2 napig közepesen véreztem, majd beállt egy kevesebb vérzésre(elég egy tisztasági betét).Ez már a 7.-ik nap és nem akar elmúlni. Ma csináltam újból tesztet( clearblu digitálissal ami 1-2 hetest mutatott). Csak jövőhét kedden tudok dokihoz menni ultrahangra. Vagy még korai lenne?2016. máj. 20. 14:30
1/12 anonim válasza:
??
Ezen mit nem értesz?
Terhes voltál,de elvetéltél..
2/12 anonim válasza:
Ezt kedvesebben is közölhetted volna..
3/12 Eszter76 válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, minél előbb. Lehetsz még terhes is (bár ennek így már elég kicsi a valószínűsége sajnos), az is lehet, hogy nem tudsz kitisztulni rendesen, és az is, hogy nem maradt meg és nincs semmi teendő - de ezekhez tutibiztos, hogy ultrahang kell, mindegyikhez. Hagyd a teszteket szerintem, ha nem maradt meg, akkor csak elszomorít, mert simán jelezhet még pozitívat, ha nem tisztultál még ki. Pihenj, menj el dokihoz, amint tudsz, majd ott kiderül.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap megyek vérvételre a Hcg szint miatt és csak jövőhét kedden fogad a doki🙁
2016. máj. 20. 14:54
5/12 anonim válasza:
Én a helyedben sürgősen elmennék orvoshoz.
Ismerősöm is napokig erősen vérzett méhen kívüli terhesség miatt.
Ha erős pozitív a teszt és sokat, hosszú ideig vérzel, akkor az gáz.
Ha szúró, éles fájdalmat éreznél, erős görcsöt, akkor azonnal menj az ügyeletre!
6/12 A kérdező kommentje:
Nem fáj semmim. Úgy vérzek hogy semmilyen görcsölés,fajdalom nincsen. Csak enyhe vérzés.
2016. máj. 20. 15:11
7/12 anonim válasza:
Valószínűleg elment a baba :(
Menj orvoshoz mert ilyen esetekben amint pozitiv a teszt felír gyógyszert h ne menjen el a kicsi
Remelem tévedek es csak megjött igy ebben a hónapban :/ de a teszt azért pozi mert a Hcg legalább egy hét vagy kettő mire kitisztul
8/12 A kérdező kommentje:
Mielőbb megyek. Köszi a bíztatást.
2016. máj. 20. 15:19
9/12 anonim válasza:
Én is így voltam pár hete, bár én már barnázással bementem az ügyeletre. HCG magas volt, petezsákot nem találtak.. Attól féltem, hogy méhenkívüli. Barnázás után jött a vérzés, majd minden nap HCG vizsgálat, ahol csökkent az érték. Biokémiai terhesség volt, de lehetett volna méhenkívüli is. Én a helyedben még MA bemennék a kórházba.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 20. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!