Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)
Gumival vedekezek, mindig ellenorzom,
Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét,
mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek !
Lehet ciszta? V mi van?
Egy barátnőmnek volt 2 terhessége amiből baba is lett és 2
cisztaja is. Ő mondta h tuti az mert az is ugyanolyan tüneteket produkál!
Mellfeszules, hasi fájdalom stb! Továbbá nekem dec 12 kezdődött az utolsó menzim és 23-28-ig volt az ovulaciom! Én akkor szabin voltam a baratomtol távol, semmi szexuális életet nem éltem! Az első alkalmam is jan 4-én volt de gumival, akkor mar meg kellett volna jönnie!aztan mar ott tartok h 5 hete késik és 4 pozitiv tesztem van, de semmi egyéb! Mivel Londonban elek így nehezebb a dolog! Amugy nincsenek komoly tünetek!kisebb alhasi fajas meg néha mell fájdalom! Az első terhességnel 5 hetesen mentem mellulteahangra, mert mar
annyira fajták a mellem h sírni tudtam volna, mindig ettem, legalább 8-10 kg szedtem fel 5 hét alatt, nem kívántam a cigit, volt pecsételo vérzés is. Most semmi!!! Meg soha nem is próbáltuk gumi nélkül! Nagyon remelem h kb én vok a 2.szuz Mária, mert ez fizikailag lehetetlen! Ha és akkor 5 hetesen a mellem meg sem vizsgáltak
Egyből ultrahangra mentem. Volt mar szív hang is! Szal nem tom mi van! Segítsetek!
A terhességi tesztek a hCG nevű hormont mutatják ki. Ezt a (pre)embrió termelheti (vagyis terhesség; az mindegy, hogy méhen belüli vagy kívüli) vagy pedig egy hCG termelő daganat. A cysták nem termelnek hormont!
A különféle egyéb tünetek (mellfeszülés, enyhe fájdalom stb.) pedig önmagukban nem specifikusak se terhességre se egyéb nőgyógyászati betegségre.
Úgy értette, hogy a 3. válaszoló.
Figyelj... muszáj elmenned orvoshoz, bármennyire is körülményes megoldani. Ha terhes vagy, akkor azért, ha ciszta vagy egyéb egészségügyi probléma, akkor meg azért. 5 hete késik, azért ez nem kevés. Az utolsó menzesz 1. napjától számítják a terhességet, így ha valami véletlen folytán valóban babát vársz, akkor már 9 hetes terhes vagy. Ha nem akarod megtartani, van még 3 heted az abortuszra. Úgyhogy sürget az idő.
Ha mégsem vagy terhes, akkor sem szabad halogatni az orvost, mert valamiért pozitívak a tesztek. Ez nem gyerekjáték! Próbálj meg megnyugodni, és néhány napon belül eljutni dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!