Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)
Gumival vedekezek, mindig ellenorzom,
Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét,
mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek !
Lehet ciszta? V mi van?
Honnan tudod ilyen biztosan, hogy dec. 23-28. között volt ovulációd? Lehetett az január elején is akár. A gumi pedig mint írtuk, nem 100 %-os fogamzásgátló módszer.
Én szorítok neked, hogy ne baba legyen a dologban, de esélyes sajnos az is.
Kár veszekedni. Nem zárható ki a terhesség. Az ovuláció nem csak szigorúan a ciklus közepén lehetséges, a gumi pedig cseppet sem biztos módszer.
Éltél nemi életet. Ha egyáltalán nem éltél volna, akkor van értelme alternatív magyarázatokat kutatni ebben a pillantban.
tegnapi 17:27-es válaszoló vagyok
Ne haragudj, én nem akartalak megbántani, csak arra a tényre szerettem volna rávilágítani, hogy nem feltétlenül ciklus közepén van peteérés. Az ovuláció kalkulátorok pedig simán tévedhetnek.
Én csak azt nem értem, ha már orvos is igazolta a terhességet (te írtad egy hozzászólásodban), és nem akarod megtartani a babát, akkor miért ülsz a babérjaidon? Menj el a dokihoz, mondd, hogy nem akarod megtartani, és ebben az esetben úgy is meg kell vizsgálnia. Akkor biztosan kiderül, hogy terhességről van-e szó, vagy sem.
De úgy látom, te nem akarod elfogadni azt a lehetőséget, hogy állapotos lehetsz, pedig előfordulhat. Nem kell hozzá más, csak egy peteérés, ami nem a ciklusod közepén történt, és egy gumi, amin mikrosérülések voltak.
Továbbra is lehetséges, hogy ciszta vagy egyéb gond okozza a pozitív teszteket, de ebben nem lehetsz biztos, és mi sem tudjuk megmondani. Ezt csak orvos állapíthatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!