Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja a 4. pozitiv...

Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)

Figyelt kérdés

Gumival vedekezek, mindig ellenorzom,

Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét,

mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek !

Lehet ciszta? V mi van?

2012. febr. 9. 14:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Honnan tudod ilyen biztosan, hogy dec. 23-28. között volt ovulációd? Lehetett az január elején is akár. A gumi pedig mint írtuk, nem 100 %-os fogamzásgátló módszer.

Én szorítok neked, hogy ne baba legyen a dologban, de esélyes sajnos az is.

2012. febr. 9. 17:27
 12/40 A kérdező kommentje:
honnan gondolom, ezt nem én gondolom ezt egy ovulácio kalkulátoron néztem és a dokim is megnézte a rendelőben!! és még ha 5nap plusz minusszal számulunk sem lehet akkor január elején! az utolsó menzeszem ahogy leirtam dec 12 volt és az azt követő ovuláció 23-28-ig van!nem jan 4-én, vagy 7-én, mert akkor mr a következő esedékes! Es a masodik aktus után bár feltűnően kevés volt a gumiban, de benyultam a hüvelyembe ellenőrizni, és spermaszagnak nyoma sem volt, pedig azt megismerem(12 éve élek szexuális életet, és intenziven, szal azt nem téveszteném el!)amugy semmi más esély nincs, hacsak át nem szivárgott a gumin!
2012. febr. 9. 17:48
 13/40 anonim ***** válasza:

Kár veszekedni. Nem zárható ki a terhesség. Az ovuláció nem csak szigorúan a ciklus közepén lehetséges, a gumi pedig cseppet sem biztos módszer.

Éltél nemi életet. Ha egyáltalán nem éltél volna, akkor van értelme alternatív magyarázatokat kutatni ebben a pillantban.

2012. febr. 9. 18:56
 14/40 anonim válasza:
Utolsó mensid rendben megjött? mert ha rövidebb volt vagy kevesebb, lehet már akkor baba volt a dologban, nem kizárt az sem. VAn akinek terhesen is vérzése van a mensi számitott idején. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, menj dokihoz minnél hamarabb, kérj teljes kivizsgálást nőgyógyászatilag, én már az első tesztnél megtettem volna, nem hogy 5 hét után. Nem akarlak bántani, csak tanácsoltam. Ha pedig gumi mellett is tesztelsz az szerintem magától érthetődik hogy 100%ban te sem bizol meg benne.
2012. febr. 10. 07:57
 15/40 anonim ***** válasza:

tegnapi 17:27-es válaszoló vagyok

Ne haragudj, én nem akartalak megbántani, csak arra a tényre szerettem volna rávilágítani, hogy nem feltétlenül ciklus közepén van peteérés. Az ovuláció kalkulátorok pedig simán tévedhetnek.

Én csak azt nem értem, ha már orvos is igazolta a terhességet (te írtad egy hozzászólásodban), és nem akarod megtartani a babát, akkor miért ülsz a babérjaidon? Menj el a dokihoz, mondd, hogy nem akarod megtartani, és ebben az esetben úgy is meg kell vizsgálnia. Akkor biztosan kiderül, hogy terhességről van-e szó, vagy sem.

De úgy látom, te nem akarod elfogadni azt a lehetőséget, hogy állapotos lehetsz, pedig előfordulhat. Nem kell hozzá más, csak egy peteérés, ami nem a ciklusod közepén történt, és egy gumi, amin mikrosérülések voltak.

Továbbra is lehetséges, hogy ciszta vagy egyéb gond okozza a pozitív teszteket, de ebben nem lehetsz biztos, és mi sem tudjuk megmondani. Ezt csak orvos állapíthatja meg.

2012. febr. 10. 08:14
 16/40 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Most olvasom, hogy tegnap írtad, hogy ma mész ultrahangra. Mindenképpen írd már meg, hogy mi volt, mert már én is kíváncsi vagyok. Szorítok, és még egyszer ne haragudj, nem bántani akarlak, ha úgy jött le, akkor sajnálom. Csak innen mi sem tudunk neked semmi biztosat mondani.
2012. febr. 10. 08:18
 17/40 A kérdező kommentje:
A tények, mert tudom kIsse zavaros a sztori! Az utolsó menzesz rendesen megjött, és minden ok volt közvetlen utána az otthoni dokim is megnézett, és ő PhD szülész nőgyógyász prof, minden rendben volt, ez decemberben volt 20-an vizsgált , 5-én tudtam meg az eredményt! Előtte min 3 héttel sem éltem szexuális életet és utána sem! Amikor először történt gumival, az 4-e volt, nekem kb 12-én kellett volna megjonni! Vártam vártam, mert tavaly ilyenkor decemberben és januárban is 4 és 5 hetet késett a strassztol! Aztan múlt csütörtökön 3-an megcsináltam a tesztet kíváncsiságból poz lett, annyira rácsok laktam h el is mentem dokihoz ő is csinált az is poz. De semmi nem történt mert ez nem a regisztrált orvos volt csak egy olyan rendelő ahova bárki bemehet! Aztan ő beutalt a háziorvoshoz tegnapra, ezért "ültem" a baberjaimon
2012. febr. 10. 09:59
 18/40 A kérdező kommentje:
Illetve nem ültem, hanem vártam az időpontra! És semmit nem érzek most sem! A mellfeszules is elmúlt! A gyerekes barátnőm mondjak h az nem szűnik meg, és nekem is az elsőnél csak rosszabb lett azért mentem el meg vizsgáltatni! De ott ki is derült h a mell fájdalmat az 5 hetes baba okozta! Most értetlenül állok az eset elott h legalább 5 hetes kell h legyen( Illetve max annyi lehet mert előtte 1.5 hónapig nem szexeltem)! Meg a pecsételo vérzés sem jött amikor az első menzesz esedékes lett volna és az 99%-ban jelen van abeagyazodasnal! Az előznel is akkor ilyedtem meg! Na most úton vagyok az ultrahangra! Aztan nem tom mi lesz! Lehet megtartom, lehet nem! Anyám nagyon örülne neki!
2012. febr. 10. 10:05
 19/40 A kérdező kommentje:
Bocs ha néha hülyeségeket írok, de a telom mindent átírt!es csak utólag vettem észre! De remelem érthető!:-)
2012. febr. 10. 10:08
 20/40 A kérdező kommentje:
Hozza kell tennem, h a gumiban megbízok, kénytelen vok mert gyógyszerre érzékeny vagyok, na meg a nemibetegsegektol is megvéd! Voltak mar problémáin vele rengetegszer, lecsúszott, kiszakadt stb, de mindig feltűnt és tettem az ügy érdekében!meg mar kb 100-szor teherbe kellett volna esnem! Ha és nem 5 hétig ülve a babérjaimon gondoltam egyet és tesztet csináltam, hanem ugyebár tünetek nélkül arra gondolatam h szimplán késik a rengeteg stressztol mint máskor! Ha nem lettem volna mar terhes lehet h máshogy értékelnem a dolgot mert nem tudnám mire kell figyelni, számítani! De így abszolút meghökkenve állok én is és az összes gyerekes barátnőm az eset elott!ma a bábás barátnőm javaslatára a testhomet is megkértem és 36.5 lett! Azt mondta h 36.9-nél kell aggodni, mert mar a kezdeti szakaszban is magasabb a testho
2012. febr. 10. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!