Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)
Figyelt kérdés
Gumival vedekezek, mindig ellenorzom,
Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét,
mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek !
Lehet ciszta? V mi van?
2012. febr. 9. 14:34
21/40 anonim válasza:
Na és mi volt végülis az uh-on???
22/40 A kérdező kommentje:
Meg itt ülök a váróban! Mar több mint egy órája! Pedig mikor ideertem csak 3-4 ember volt előttem.. Mar meloba is beszólt ám h kések! Ide sosem jutok be!
2012. febr. 10. 12:13
23/40 A kérdező kommentje:
Órák kérdése és kiderül!
2012. febr. 10. 12:14
24/40 A kérdező kommentje:
Sirok is meg nevetek! Egy teljesen egeszseges, szivhanggal rendelkezo babat talaltak! 11mm...:-) nem Tom mi lesz vele???
2012. febr. 10. 13:29
25/40 anonim válasza:
Ugye, ugye... Semmi sem lehetetlen!
Hát, nem tudom, gratuláljak-e? Tudod már, hogy mihez kezdesz? Megtartod?
26/40 anonim válasza:
:) Nahát... :) Kíváncsi vagyok, hogy döntesz.
27/40 A kérdező kommentje:
sziasztok! vaginális ultarahanggal vizsgáltak, azt mondták, hogy egy nagyon szépen fejlődő egészséges baba, és nagyon szerencses vagyok, hogy semmi panaszom, tünetem nincs!én mondtam hogy el sem hiszem...ja és annyit ha valaki jobban ért itt a dologhoz, hogy a papiromon az van hogy 8hetes4napos vagy 7hetes2anops lehet a baba, ugye ilyen pici korban még nem tudják biztosra meghatározni.Na a nagy kérdés, hogy én a volt barátommal dec 13-án voltam utoljára utana meg 5-én, de en abszolut arra gyanakodtam, a januárira, mert a 13-i után nekem megjött rendesen, és a dokim is megvizsgált de semmit nem látott.Bar akkor ha 13-án estem teherbe még csak egy hetesnek kellett legyen. ha viszont jan 5-én akkor csupán 5 hetesnek kéne legyen.tévedhet 2-3 hetet az ultrahang pluszban???
2012. febr. 10. 16:05
28/40 A kérdező kommentje:
mármint ugy ertem, ha dec 13-án estem teherben akkor a menzeszkor 4 napos volt és a vizsgálatkor kb 10 napos volt.létezik hogy a dokim nem vette észre??amugy meg ha jan 5-én fogant akkor meg 5 hetes kéne hogy legyen nem pedig 7 vagy 8?!??
2012. febr. 10. 16:08
29/40 anonim válasza:
A terhességet az utolsó menzesz 1. napjától számolják, nem pedig a fogantatástól. Tehát ha neked dec. 12-én jött meg utoljára, akkor a baba valóban 8 hetes és 4 napos. Számolj utána, tényleg ennyi.
30/40 A kérdező kommentje:
most jövök rá, hogy december 14-én jött meg, de akkor is hogy lehet hogy megjött ha már terhes voltam???
és a dokim dec 22-én hogy nem vette észre a vizsgálaton, ott megnézett meg volt citologia meg minden.akkor már kb 1 hetes 10 napos kellett legyen
2012. febr. 11. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!