Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja a 4. pozitiv...

Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)

Figyelt kérdés

Gumival vedekezek, mindig ellenorzom,

Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét,

mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek !

Lehet ciszta? V mi van?

2012. febr. 9. 14:34
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

Hát gratulálok, eldöntötted a baba sorsát?

Csak annyit fűznék hozzá, hogy sokan örülnénk a te diagnózisodnak!!!

2012. febr. 11. 22:37
 32/40 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok kiakadva a legjobban! Hogy annyi nő el házasságban v boldog kapcsolatban, és szeretne mar gyereket, próbálkozik, küszködik h legyen, s Isten nem áldja meg őket! Én meg a hátam közepére sem kívánnek egy gyereket, mert sem normális kapcsolatom és párom, se anyagi hatterem! Annyi szerencsém h meg sem érzem h terhes vok, semmi jele csak h fájógat néha picit a hasam meg feszül mondja szét ettem volna magam! A mai napig meg cigizek is attól sem undorodnom nem úgy mint az elsőnél! Hat holnap beszélek az otthoni dokimmal, megkérdezem mennyire rizikós elvezet nem a második után v egyáltalán megtartani s úgy dontok!
2012. febr. 12. 21:09
 33/40 A kérdező kommentje:

Bocs a hülyeségeket! Megint a telom és utólag vettem észre! Szal a hasam úgy feszül mintha szét ettem volna magam, olyan teltseg érzetem van meg ha nem is eszek! Meg nem

Igazán vagyok éhes, csak keveset tudok enni! Meg a másik h megkérdem a dokim h mennyire rizikós a második abortusz, v egyáltalán megtartani a babát, beleszulni a semmibe apa nélkül! Illetve az apja nagyon nem akarja!

2012. febr. 12. 21:13
 34/40 anonim válasza:
Hát mindenesetre a te döntésed te tudod mit tudsz elvállalni, de azért ird meg, hogy döntöttél!
2012. febr. 12. 22:18
 35/40 anonim ***** válasza:
Szia, kedves kérdező! Mi újság veled? Döntöttél már?
2012. febr. 16. 07:57
 36/40 A kérdező kommentje:
Igen!!:-) megtartom a babát, s ha kell egyedül felnevelem! Ez Isten ajándéka és mióta jobban átgondoltam, meg utánanéztem dolgoknak, megnyugodtam és nagyon boldog vagyok!!
2012. febr. 18. 10:13
 37/40 anonim válasza:
Örülök a döntésednek, és sok erőt kivánok az élethez!
2012. febr. 18. 10:32
 38/40 anonim ***** válasza:

De jó! :)

Szerintem is jól döntöttél. Jó egészséget kívánok neked és a babának!

2012. febr. 18. 16:12
 39/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Két oldalú ám a dolog, barátok ,ismerősök szerint annyiból szerencsésebb a dolog h itt Angliában könnyebb egy egyedül álló anyának mert az állam tamOgat és anyagilag 10-szer többért segít mint otthon! Viszont a családom és a barátaim nagy része meg otthon van s így meg lelkileg nehezebb! Valahogy úgyis lesz, s elég erős vagyok és pozitiv meglatasu, s biztos menni fog és jól alakul!
2012. febr. 19. 12:15
 40/40 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. Lassan megszültél hogy vagytok?
2012. szept. 30. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!