Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ciki lenne ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki lenne ilyen gyűrűvel megkérni a párom kezét?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 24. 11:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a vékonyabb, egyszerűbb gyűrűk híve vagyok.

[link]

Nem csúnya egyébként, csupán nem az én ízlésem.

2016. márc. 24. 11:50
 2/15 anonim ***** válasza:
3%
Nem tudom. Én nem kérnék meg senkit semmilyen gyűrűvel. Ám ha őszintén szeret, nem anyagi érdekből, akkor feltehetően nagyon fog örülni ennek a gyűrűnek is. Végül is ez egy próba is lehet... ;)
2016. márc. 24. 11:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Én pont nem vékonyabb gyűrűt szeretnék hanem valami ilyet! A kérdésem az lenne hogy nem lenne ciki ha ilyen olcsó és nem arany gyűrűvel lenne az eljegyzés? Mármint arra értem hogy ez a gyűrű nem rozsdásodik vagy valami ilyesmi?Érdemes ilyet venni?
2016. márc. 24. 11:54
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Nekem nagyon nem tetszene. Nekem ez az álomgyűrűm [link]

De amúgy szerintem kérd meg a kezét és mond el neki, hogy nem akartál még gyűrűt venni, mert nem vagy biztos benne, hogy mi tetszene neki, és ezt egy életen át fogja hordani és szeretnéd vele együtt kiválasztani a gyűrűt. Ez a legegyszerübb, neked se kell aggódnod és ő is olyan gyűrűt kap, amit szeretne.

2016. márc. 24. 11:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Szép gyűrű! Mert olvastam hogy ezüst gyűrűt nem illik venni eljegyzésre!Ti hogy vagytok ezzel?
2016. márc. 24. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy illik, nem illik. Azt vesztek, amilyet szeretnétek. Van akinek a sima karikagyűrűje is ezüst, mert ők olyat szerettek volna.

Én egy egyszerű fehérarany egyköves gyűrűt kaptam, illetve a jegygyűrűnk is sima fehérarany karika.

Azért nem ezüst, vagy nemesacél, mert az arany tartósabb és szebb. Mivel nem szeretjük a sárga aranyat, ezért lett fehér, mert az olyan mintha ezüst lenne, mégis tartósabb, szebb, értékálló.

Nem ciki ettől függetlenül, de én a helyedben inkább spórolnék még egy kicsit.

A sógorom 25ezerért vette anno a fehérarany, végig köves gyűrűt. Éppen kifogott valami akciót, mert egyébként 40ezer lett volna.

Azért a 25-30ezer nem egy teljesíthetetlen ár, viszont a gyűrű maga sokkal szebb és tartósabb lesz.

2016. márc. 24. 12:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen én is úgy gondolom várok még ezzel egy kicsit míg összejön egy szebb gyűrűre a pénz!

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 24. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem lánykéréshez "mindegy" mert úgyis ott lesz a karikagyűrű.
2016. márc. 24. 12:23
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
mivel ez egy vásári gagyi, nem illik
2016. márc. 24. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz ilyen gyűrűt? NEKED tetszik ez, vagy a barátnődnek is ezek tetszenek? Olyat vegyél, ami elsősorban neki tetszik / tudod hogy azok a fajták tetszenek neki, mert ő fogja hordani, nem te.

Ezt csak azért írtam, mert a kommentedből úgy tűnt, hogy neked tetszik ez és ezért akarsz ilyet..

Nekem nem tetszik, nem is a megszokott gyűrű, ugye azok a megszokottak, amik vékonyak, aranyból vannak, és "kiálló" kő(vek) van(ak) rajta. De ha nektek ez tetszik, akkor nyugodtan vegyél ilyet!

2016. márc. 24. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!