Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ciki lenne ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki lenne ilyen gyűrűvel megkérni a párom kezét?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 24. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az fontos, hogy úgy válassz, neki tetsszen. Illetve még csak meg sem kell maradni a "hagyományos" kiálló köves, vékony típusnál.

Az egyik testvérem például nem gyűrűs típus, ezért őt zavarják a mindenféle kiálló részek. A sógorom ezt tudta és ilyet vett neki.

[link]

A másik tesóm imádja a gyűrűket, neki a sima egyköves túl egyszerű, ezt tudta a sógorom és ilyet vett neki.

[link]

Én meg a zafírt imádom, a vőlegényem tudta, ezért ehhez hasonlót kaptam.

[link]

Az egyik barátnőmé:

[link]

A másiké:

[link]

Azért elég nagy a választék, szóval válassz olyat, ami neki tetszene.

2016. márc. 24. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nagyon szép.
2016. márc. 24. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nem tetszik. Először csak a képet néztem, és rögtön bezártam, mert ronda, az árát is megnéztem utána... mivel ronda, semennyit nem adnék érte.

Neked kell ismerned a párodat. Ha nekem ilyennel kérnék meg a kezem, nemet mondanék, mert azt jelentené, nem ismer. És itt tök mindegy az ár, mert ciki vagy nem, én imádom a bizsukat, nekem az kéne.

2016. márc. 24. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem:) SZép nagyon és teljesen mindegy, miből van a gyűrű. A szándék és a szerelem számít.
2016. márc. 30. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi sem ciki! Engem egy gyönyörű nyaklánccal kért meg, aztán közösen elmentünk és kiválasztottuk a gyűrűnket. Tegyél úgy ahogy te szeretnéd! :)
2016. okt. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!