Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Rossz ember vagyok, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha kicsit rosszul esik, hogy a párom nem gyűrűvel kérte meg a kezem?

Figyelt kérdés
Viszont nem merem elmondani neki, mert hát végülis örüljek, hogy el akar venni, meg nem akarok úgy kijönni az egészből, hogy én vagyok az "anyagias pi***a". Amikor viszont csak megemlítettem neki, hogy mi lenne, ha vennénk egyet, akkor mondta hogy "Jaaa az nem szükséges.." És hogy utána is olvasott és az csak akkor kell, ha még nagyon messze van a házasság időpontja. Viszont a karikagyűrűket kinéztük, és úgy beszéltük meg hogy mindenki a sajátját fizeti. És most az a helyzet, hogy én halogatom ezt az egészet. Mondtam, hogy még ne rendeljük meg, várjunk vele.. Örülnék, ha megosztanátok a véleményeteket erről a szituációról, mert nem tudom, hogy én jól látom-e a dolgokat.

2016. dec. 10. 09:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

s úgy beszéltük meg hogy mindenki a sajátját fizeti.

oo. szóval közös kassza sincsen? vagy ezt hogy? együttéltek? odaállt hogy hé mari hozzámgyüssz?! vicces

2016. dec. 15. 10:53
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember. Az eljegyzéshez 10 emberből 9 számára hozzátartozik a gyűrű. Jogos, hogy neked ez rosszul esik. Az meg különösen gáz, hogy még a karikagyűrűt se veszi meg neked (vagy nem a közösből fizetitek) hanem vedd meg magadnak. Komolyan gondolja ő ezt a házasságot? Miért gond neki megvenni a karikagyűrűdet? Szokott neked ajándékot venni? Amikor majd a kajaköltségekről kesz szó együttéléskor akkor is külön veszitek majd a kenyeret, vajat, stb? Szerintem nagyon gáz a párodnak ez a hozzáállása.
2016. dec. 20. 07:23
 23/34 A kérdező kommentje:
Pedig sokat emlegeti, hogy de jó lenne összeházasodni. Mondta is, hogy rosszul esett neki, hogy azt mondtam neki, hogy még várjunk a karikagyűrű vásárlással. Még nem élünk együtt, ezért arra hivatkoztam, hogy előbb költözzünk össze és próbáljuk ki, hogy tudunk együtt élni.
2016. dec. 23. 15:33
 24/34 A kérdező kommentje:
Egyébként ha étterembe megyünk, akkor vagy ő fizeti vagy én. Nem vagyok az a típusú lány, aki elvárja, hogy mindent a férfi fizessen. És pont ezért gondolkodtam el rajta, hogy ez most rossz-e, hogy így gondolom... Egyébként úgy is próbáltam rávezetni, hogy vettem neki egy ajándékot (kb. akkora értékben, amennyi a gyűrű is lett volna) és azt mondtam, hogy ez a jegyajándékom neki. Örült neki azóta is hordja, csak én nem azt értem el vele, amit akartam :D
2016. dec. 23. 15:51
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
A hagyomåny szerint ûgy van, ahogy Te gondolod.Ėn nem terveznėk hosszû tåvon ezzel a fėrfival.Ugyanilyen voltam mint Te , mindent felesben.A fėrjem megcsalt, az ûj nő ûgy feji, mint a tehenet.Na, ennyit a becsületessėgemről, mennyire ėrte meg.Lėgy önzőbb, legalåbb most tegye oda magåt a pasid.Kėsőbb ûgyis a legtöbb elkėnyelmesedik.
2016. dec. 26. 15:28
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Velem detto ugyanez történt. Bár egy gyönyörű helyen, romantikusan tette, de csalódott voltam, hogy üres kézzel kért meg. Ő is pont ezt mondta, hogy utána olvasott és az apukáját is megkérdezte, hogy hogy szokás, és ezért gondolta úgy hogy felesleges köves gyűrűt venni. Én később igenis elmondtam neki, hogy nem így képzeltem a lánykérést. Elmondtam neki, hogy szép volt, jó volt, de valahogy mégsem volt az igazi, hogy a két üres kezével, a semmi nélkül tette. Megkérdeztem tőle, hogy oké, hogy valahol ezt olvasta, de szerinte miért van az összes filmben gyűrűs lánykérés és szerinte egy nő hogy képzeli el ezt a pillanatot már egészen kislánykora óta? Irtó nagy bunkóságnak, illúzióromboló balf.szságnak tartom. A hogyan tedd tönkre az eljegyzést című versenyen abszolút vinné a pálmát. És itt most nem a gyémántgyűrűről van szó, én akár egy párezer forintos bizsutól is földhöz vertem volna a fenekemet örömemben. Meg tudlak érteni, kedves kérdező.

Az, hogy a párod a karikagyűrűt is veled akarja kifizettetni, az meg egyenesen abszurd. (Mondom ezt én, akik 8 év után is külön kasszán vannak és mindennek a felét megadom neki, még egy utolsó gyrost is észben tartok, egy Forinttal nem vagyok neki mínuszban...)Én nem hiszem hogy hozzámennék egy ilyen fószerhez, mert ez a defektes gondolkodásmódja biztosan az élet más területein is meglátszik. Mit mond majd akkor, ha megszülöd a közös babátokat? Drágám, fizesd ki kérlek te az orvost, mert belőled jön ki az a gyerkőc, vagy mi? Tiszteletlenség.

2017. jan. 5. 23:08
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
25-ös vagyok.Utolsô nålunk nem ezekkel a szavakkal, de īgy törtėnt.Ėn adtam a hålapėnzt az orvosnak szülės utån a sajåt fizetėsemből.
2017. jan. 6. 07:24
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz ember. Szerintem mondd el neki bátran, hogy rosszul esett, mert igenis egy gyűrűről álmodoztál. A miértje igazából mindegy, lehet szidni az amerikai filmeket, a facebookot, amit csak akar az ember, de ha rossz érzést kel benne a hiánya, az nem jó, és tüskeként benned maradhat. Ha nem akar plusz gyűrűre költeni xy okokból, akkor vegye meg neked előre a karikagyűrűt, és azzal kérje meg a kezed. Abban is lehet picike kő, sokan csinálják így, és mégiscsak elegánsabb, mint üres kézzel.

Mi párommal egyre többet beszéltünk a témáról, és mondtam, hogy felejtse el a drága gyűrűt, nem kell fölösleges flancolás. Egy ezüst gyűrű is megteszi cirkóniával, vagy anélkül is. Tudom, miért a gyémántot választották, de feleslegesen iszonyat drága, és szívesebben tenném félre azt a pénzt praktikusabb, hasznosabb dolgokra. De maga a gyűrű jelkép jól esne. Persze, ment a viccelődés, hogy majd tekerős automatából kapok valami kis bizsut, vagy ebayről rendel valamit. Őszintén, annak is örülnék, csak a vegyszerek, amikkel dolgozom szétszednék egy hét alatt (vegyész vagyok).

Úgyhogy a pénz, vagy annak hiánya csak kifogás. Szerintem nagyon kevés nő ragaszkodik foggal körömmel a gyémánthoz, plusz abból is van olcsóbb, mesterséges, de maga a gyűrűs lánykérés szerintem sok lánynak álma, ha nem is mindenkinek, és csak közös megegyezéssel illik elhagyni.

2017. jan. 6. 16:34
 29/34 A kérdező kommentje:
Olyan volt, hogy mutattam neki olyan karikagyűrűpárt, amin a lány gyűrűje köves. Azzal az volt a baja, hogy "díszesebb a lány gyűrűje a fiúénál" És azóta "belement" hogy vegyünk kísérőgyűrűt, csak közben kiderült hogy nála ez "még egy karikagyűrűpárt" jelent és azt is "fizesse mindenki a sajátját" ezt most már nem értem....
2017. jan. 6. 19:53
 30/34 anonim ***** válasza:
68%
Hát ne haragudj, ez a hapsi egy tapló... a saját magadnak vett lánykérő gyűrűddel amúgy hogy lesz? Hajlandó lesz feltenni a kérdést, vagy kérd is meg magad a - nem győzőm hangsúlyozni, hogy - saját magadnak vett gyűrűvel? Vicc...
2017. jan. 13. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!