Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem szánalmas és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas és elcsépelt a karácsonyi lánykérés?

Figyelt kérdés
Főleg ha előtte a lány még rágta is a pasi fülét hogy mikor kérsz már meg. Olyan üzenete van hogy nesze akkor itt egy gyűrű legalább csendbe maradsz egy darabig sőt még az ajándékozás is le van tudva. Szerintem a karácsonynak nem erről kéne szólnia. Utána meg tele a facebook az eljegyzés képekkel meg kapcsolati állapot frissítéssel hogy eljegyezve. Szomorú hogy manapság kikönyörgött, karácsonyi lánykérések vannak amik a facebooknak szólnak.
2016. dec. 17. 00:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Csak van valami oka, hogy ennyire hevesen reagálsz egy ilyen dologra, kérdező. Annyi xar van a facen, hogy ne mondd már, hogy ezen múlik a lelki békéd. Keress fel szakembert!

Ja, én meg karácsonykor merészeltem születni és a családban más is. Most mi lesz? Oda a tiszta és szent karácsony? :)

2016. dec. 17. 12:26
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem azokat az embereket, akiket ez ennyire zavar... Mi közöd van ahhoz, hogy másnak mikor kérik meg a kezét? Meg kit érdekel, ha neked ez nem tetszik, vagy unalmas alaknak gondolod azt, aki ilyenkor teszi? A barátnője gondolom örül neki, ha karácsonykor teszi meg, ha nem. Ennyire fáj másnak az öröme? Az meg, hogy egy kapcsolathoz eleve úgy álljak hozzá, hogy jaj egyszer úgyis vége lehet, ne ekkor meg akkor történjen valami, mert ha szakítunk rossz emlék lesz, na ez egy vicc, evvel az erővel ne is legyünk párkapcsolatban senkivel, mert úgyis vége lesz.. Elég elkeseredett élete lehet annak, akit ilyen dolgok zavarnak, meg így áll hozzá egy kapcsolathoz. Szerintem mindenki foglalkozzon a saját dolgával és ne azon pampogjon, hogy kinek mikor hogyan kérik meg a kezét, mert az a két félre tartozik és akkor és úgy csinálják, ahogy nekik jól esik. Neked aztán pont nem ártanak vele semmit. Ha meg a facebookos posztok zavarnak, akkor görgess tovább, ha engem valami nem érdekel tovább görgetem és leszarom, nem olvasgatom meg pampogok rajta, hogy jaj ez mennyire szar..
2016. dec. 17. 13:27
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi szánalmas szerintem? Erről kérdést kiírni.. és erről filózni. Szerintem szép dolog így is úgy is. Ha pedig csak azért kérte meg a pasi a lányt mert rágta a fülét, az nem csak karácsonykor gáz. Te meg egy szánalmas irigy ember vagy. Mit fáj neked, hogy ezzel lesz tele a face? Tőrődj a pároddal és családoddal olyankor ne facebookkal. Probléma megoldva.
2016. dec. 17. 15:10
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Elcsépelt? Igen. Szánalmas? Semmiképpen.

Úgy néz ki, egyedül maradtál a megkeseredett véleményeddel.

2016. dec. 17. 18:31
 25/44 A kérdező kommentje:
Egyébként a tavalyi karácsonyi nagy eljegyzésekből nagyrészt már nincsenek is együtt. Az itt válaszoló egyik fiatalember aki hevesen érvelt a karácsonyi lánykérés mellett ők sincsenek már együtt. Ezért is komolytalanabb a karácsonyi lánykérés mintha csak egy sima napon történne mert sokan csak nem tudnak mit adni akkor legyen egy köves gyűrű eljegyezlek úgysincs semmi következménye. És legalább az ajándék is le van tudva. Az esetek 90%ban nincs mögötte komoly szándék. Csak egy karácsonyi ajándék de semmiképp sem komoly ígéret a másiknak
2016. dec. 17. 20:30
 26/44 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges nekik magyaráznod úgysem értik. Éljék csak a mézes mázos kirakat életüket ha úgy jó nekik.
2016. dec. 17. 23:42
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek csak azért fontos, hogy mutogassa, de nincs mögötte valós tartalom, akkor az valóban szánalmas és elcsépelt, tök mindegy milyen napom van. És tény, hogy az ilyenekből karácsonykor és újévkor több van. A valentin nap meg a másik...

De szerintem fölösleges ezzel foglalkozni, facebookon meg le lehet tiltani, ha zavar.

2016. dec. 18. 10:09
 28/44 anonim ***** válasza:
79%

Én karácsonykor is ugyanúgy örülnék a lánykérésnek, mint bármelyik másik napon, mert a párommal szeretném összekötni az életemet, és ez a lényeg. :) Szerintem nem szánalmas, és nem elcsépelt. Az már az, ha csak azért jegyzik el egymást, hogy másoknak dicsekedjenek vele, de annak semmi köze a karácsonyi lánykéréshez.

25/L

2016. dec. 18. 10:12
 29/44 anonim ***** válasza:
56%

" másrészt nincs garancia semmire. Főleg a mai kapcsolatokat házasságokat ha nézem egy se örökké tartó."

Ja kiveve a tiedet ugye? Te vagy a feddhetetlen no, akit ugysem fog otthagyni a parja. Torodj a magad dolgaval.

2016. dec. 18. 11:52
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te vagy a szánalmas, kérdező.
2016. dec. 18. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!