Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor népszerű a lánykérés?
Már alig várom, hogy szétoffolják a Facebook falat eljegyzési képekkel, miközben tiszta halászlé szaftos a szájuk full mákos fogsorral, 32-es mosolyok közepette. -.-
Sarcasm Off. Szerintem tré Karácsonykor megkérni a nő kezét. Sznob és snassz is egyben. Szilveszterkor bebäszni szokás, mondjuk lehet, hogy olyankor könnyebb megkérni a hárpiákat :D Bocs. Csak vicceltem.
Burning Thoughts, nekünk szilveszterkor van az évfordulónk (nem házassági, csak "kapcsolati" :D ), valójában egész romantikus tud lenni néha :D berúgva is :D
Amúgy szerintem is snassz olyankor a lánykérés, én lány vagyok, és random napon örülnék neki leginkább, nem alkalomhoz kötve.
Igen, népszerű, meg valentin napon is, meg a szerencsétlen lány születésnapján is, amikor jóformán nem tud semmi értelmes ajándékkal előrukkolni a férfi, így elintézi egy gyűrűvel, két legyet üt egy csapásra.
Szerintem nagyon gagyi ez a fajta leánykérés, semmi fantázia, semmi törekvés nincs benne. Én csalódott lennék, ha a férfi, aki velem van évek óta nem volna képes magától kitalálni valami jobbat.
Jön a régen várt szép esküvő,
Mikor egybekél velem,
Végre mindjárt eljő az idő,
És együtt mondjuk,hogy igen ^^
Népszerű, de én tuti nem örülnék, ha valami ünnephez lenne kötve és ezt el is fogom mondani a páromnak, ha időszerű lesz az ügy.
Ez legyen egy külön ünnep, annyira fura, amikor így karácsonyhoz ezt bevágják...nem is kap annyi figyelmet, mint kéne, elveszik a sok szaloncukor és ajándék között.
Ha nem akarod, szerinten mondd meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!