Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés hogyan csináljam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevada453 kérdése:

Eljegyzés hogyan csináljam? (30 F)

Figyelt kérdés
Segítsetek mi a menete? Most ha veszek köves gyűrűt azzal meg kérem a kedvesemet aztán választunk közösen két karika gyűrűt,vagy karika gyűrűt kell vegyek amit egyébként is majd mind ketten hordani fogunk és azzal kérem meg a kedvesemet? Én arra gondoltam hogy egy általunk kedves helyen de sokan mondják hogy el mentek ebédelni és ott történt. Ha el viszem ebédelni és aztán a kedves helyeket bejárjuk és aztán kérem? Akkor melyik gyűrűvel kérlek segítsetek férfiak-nők,nem akarom el cseszni azt akarom hogy örömet szerezek a szerelmemnek,nem akarom azt hogy ezt nem így kellett volna vagy bármi akár azt is meg köszönöm ha a tiéteket elmesélitek.

2016. nov. 24. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbben úgy szokták, hogy megveszik a köves "lánykérő", vagy "eljegyzési" gyűrűt, amivel megkérik a lány kezét, aztán később ketten együtt megveszik a karika jegygyűrűket (amit ugye házasságkötéskor felhúznak). Aztán van az, amikor a férfi megveszi a karikagyűrűket, azzal kéri meg a lány kezét, felhúzza a bal kezére, majd a lány is a férfi bal kezére. Házasságkötéskor pedig ezek a gyűrűk kerülnek át jobb kézre. Szerintem az első verzió jobb, mert úgy a nő is bele tud szólni, hogy milyen gyűrűt hordjon élete végéig. :)

Amúgy nálunk valahogy sikerült keverni a kettőt: párom csináltatott két ezüst karikagyűrűt eljegyzésinek, azt húztuk fel lánykéréskor, de fogunk venni jegygyűrűt, amit az esküvőn felhúzunk. :) Nem érzem azt, hogy ezzel el lett volna rontva a dolog, vagy ilyesmi.

Az ebéd utáni séta is jó, picit snassznak hangzik, de amint előveszed a gyűrűt, nem lesz az. ;)

Én annyi tanácsot adnék, hogy ne nagyközönség előtt kérd meg: nálunk az egész társaság ott volt (mindenki tudta, h lánykérés lesz, csak én nem), végignézték, és nem mondom, hogy ezzel tönkre lett téve, de jobb lett volna, ha legalább elsétálunk a kíváncsi szemek elől, és négyszemközt teszi fel a kérdést... :)

2016. nov. 24. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Megveszed a köves eljegyzési gyűrűt ami felhúzol a jobb kezére. Majd ha eljön az ideje néztek karikagyűrűt együtt, és ezután átkerül a bal kezére az eljegyzési gyűrű, és a jobbra húzod fel a karikagyűrűt amikor kimondjátok az igent :)

Egyébként, ahogy elképzelted az teljesen jó.

2016. nov. 24. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem akarlak megbántani de annyi ilyen kérdés volt már. Én köves eljegyzési gyűrűt kaptam (cirkonia köves fehéraranyat). A karika gyűrűket pedig később együtt megvettük. Neked is ezt javaslom. Jobb ha azt együtt választjátok ki. Egyébként az ötlet jó, biztos örülni fog neki. Sok boldogságot.
2016. nov. 24. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás. Abszolút személyfüggő.

Én pl. nem szeretnék kövesgyűrűs lánykérést. A lánykéréshez nem kell gyűrű, a karikagyűrűket meg majd megvesszük együtt és egy közös családi kis ünnepség keretében felhúzzuk.

2016. nov. 24. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk úgy volt, hogy a párom (mostmár férjem) 22 vörös rózsával várt (akkor annyi hónapja voltunk együtt, ezért volt 22), mondott egy gyönyörű vallomást, és feltette a kérdést :) Az igen elhangzása után pedig köves gyűrűt húzott az ujjamra, aztán mentünk csak vacsizni. Szerintem előbb sétáljatok, aztán kérd meg, és úgy üljetek be enni, mert így igazi ünneplés lesz, nem csak egy szimpla ebéd vagy vacsi, és az emlékezetetekben is sokkal tovább megmarad. Persze ez csak egy tanács, gondold át, de én pont így szerettem volna, tökéletes volt a sorrend :) Előre is sok boldogságot! :)
2016. nov. 25. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt kihagytam, hogy a karikát mindenképp együtt válasszátok ki szerintem. Van, ami gyönyörű a kirakatban, de kézen már nem áll jól. Szerintem nagyon fontos, hogy ez együtt történjen, mert ha minden jól megy, egy életen keresztül azt fogjátok viselni.
2016. nov. 25. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi elmentunk a baratokkal bowlingozni. Visszagondolva gyanut foghattam volna mert volt par gyanus jel. De akkor nem esett le. Pl felhivatta a baratnomet hogy szoljak neki mindenkepp hozza a fenykepezojet. Azt hittem vicces bowling kepeket akar. Aztan mikor ott voltunk mindenaron ki akart rendelni mindenkinek egy felest mondvan hogy koccintsunk. Nem akartam inni de eroskodott hogy legalabb egy kremlikort. Ok. Aztan epp mar ugy volt hogy koccintunk, megfordultam a poharamert hogy tudjak koccintani mire visszafordultam a tobbiekhez mar ott terdelt egy gyuruvel. Csodalatos pillanat volt. Elsore fel se fogtam es ez latszik a fotokon is ☺☺

Szerintem mindegy a hely. A lenyeg hogy ne sejtsen semmit mert az a meglepi megfizethetetlen.

2016. nov. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!