Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőt elér előbb-utóbb az eljegyzés "mánia"?
Azon belül is inkább előbb? Ugye, nem vagyok egyedül? :D
Nagyon sok "Miért nem kéri meg a kezem?" kérdéssel lehet találkozni, amikor az illető nők 5+ éve várják a csodát, és nem történik semmi. Na ez nem az én helyzetem, és mégis...
Igazából magam is tudom, hogy korán van még ezen agyalnom, mert még csak az 1,5 év felé közeledünk, és ép ésszel magam is csak 1-2 év múlva, vagy belül érezném időszerünek az eljegyzést (addig befejezem az iskolát is, így ésszerü). Az első egy évben igazából eszembe se jutott ez a dolog, sőt, én magam nevettem volna, ha valaki felhozza. Aztán történt, hogy voltunk együtt egy esküvőn, és jöttek az ilyen megyjegyzések, hisz tudjátok. A barátom, bár hozzá kell tennem, hogy nem volt józan, is tett megyjegyzéseket, hogy ekkor meg akkor esedékes lesz, satöbbi. És az a baj, hogy én azóta többet agyalok ezen, mint kéne. Persze megmarad agyalás szinten, nem mondtam senkinek semmit, de akkor úgy "megérintett" a téma vagy hogy mondajam, szóval gondolkodtam rajta, és nem megy ki a fejemből, elkezdtem erről ábrándozni, nézegetni, olvasgatni, stb. Igazából nem is tudom mi a kérdésem, talán, hogy más is eljutott ide ilyen rövid időn belül, ez még normálisnak számít? Nem szeretnék bekattanni ebbe, sajnos sokszor látom a környezetemben meg itt is, hogy néha túlzásokba esnek a nők, azt meg nem szeretnék.
írhattok bármi építő jellegüt, tapasztalatot :)
Nekem is sokszor eszembe jutnak ilyen dolgok, pedig még csak 22 éves vagyok és nagyon nincs itt az ideje. Mégis jó rágondolni.
Szerintem amíg nem nyaggatod ezzel agyon a párodat, addig nincs gond vele :)
Persze, ne aggódj emiatt! Engem régebben sosem érdekeltek ezek a dolgok, nem az a fajta vagyok, aki kiskorában menyasszonyosat játszik, vagy aki gimnazista korában kezdi tervezni az esküvőjét, de amióta a mostani párommal vagyok megrohamoztak az ötletek. Egyszerűen csak reálissá vált hirtelen az egész, pedig még mi is távol vagyuk tőle.
Semmi baj nincs ezzel, sőt szerintem a párod előtt sem kell titkolóznod. Én szoktam esküvőkről beszélni a párommal, nincs ezzel baj. Persze, ne ez legyen az egyetlen téma, de nincs értelme magadban tartani. Csak figyelj, hogy nehogy félreértse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!