Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Minden nőt elér előbb-utóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőt elér előbb-utóbb az eljegyzés "mánia"?

Figyelt kérdés

Azon belül is inkább előbb? Ugye, nem vagyok egyedül? :D

Nagyon sok "Miért nem kéri meg a kezem?" kérdéssel lehet találkozni, amikor az illető nők 5+ éve várják a csodát, és nem történik semmi. Na ez nem az én helyzetem, és mégis...

Igazából magam is tudom, hogy korán van még ezen agyalnom, mert még csak az 1,5 év felé közeledünk, és ép ésszel magam is csak 1-2 év múlva, vagy belül érezném időszerünek az eljegyzést (addig befejezem az iskolát is, így ésszerü). Az első egy évben igazából eszembe se jutott ez a dolog, sőt, én magam nevettem volna, ha valaki felhozza. Aztán történt, hogy voltunk együtt egy esküvőn, és jöttek az ilyen megyjegyzések, hisz tudjátok. A barátom, bár hozzá kell tennem, hogy nem volt józan, is tett megyjegyzéseket, hogy ekkor meg akkor esedékes lesz, satöbbi. És az a baj, hogy én azóta többet agyalok ezen, mint kéne. Persze megmarad agyalás szinten, nem mondtam senkinek semmit, de akkor úgy "megérintett" a téma vagy hogy mondajam, szóval gondolkodtam rajta, és nem megy ki a fejemből, elkezdtem erről ábrándozni, nézegetni, olvasgatni, stb. Igazából nem is tudom mi a kérdésem, talán, hogy más is eljutott ide ilyen rövid időn belül, ez még normálisnak számít? Nem szeretnék bekattanni ebbe, sajnos sokszor látom a környezetemben meg itt is, hogy néha túlzásokba esnek a nők, azt meg nem szeretnék.

írhattok bármi építő jellegüt, tapasztalatot :)

2016. nov. 7. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Engem kb 1 éve ért el az eljegyzés mánia. Kb fél éve megemlítettem a páromnak. Kiderült hogy ő nem is akar eljegyzést csak esküvőt majd. De én szerettem volna. Ha nem szólok akkor neki eszébe se jut. Erre a beszélgetésre pár hónap múlva megkérte a kezem. Kb 2 év múlva lenne az esküvő még le kell diplomáznom.
2016. nov. 7. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is sokszor eszembe jutnak ilyen dolgok, pedig még csak 22 éves vagyok és nagyon nincs itt az ideje. Mégis jó rágondolni.

Szerintem amíg nem nyaggatod ezzel agyon a párodat, addig nincs gond vele :)

2016. nov. 7. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Engem soha nem ért el az "eljegyzés mánia" és nagyon örülök ennek. A kapcsolatunkat kezdettől fogva komolyan vettük, de számomra más célok, pl. összeköltözés, a tanulmányaim befejezése, fontosabbak voltak. Így (mások szerint csak) 7 év után kérte meg a kezem, de igazából az sem zavarna, ha még mindig "csak" járnánk. Ugyanúgy szeretem immáron a férjemet házasságban és gyűrűvel, mint előtte. Szerintem felesleges rágörcsölni a témára.
2016. nov. 7. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem. 11 ève vagyunk együtt a párommal, 10 ève együtt is lakunk. Egyáltalán nem hoz lázba ez az egész. Valószínű papírok ès gyűrű nèlkül is együtt fogunk megöregedni.
2016. nov. 7. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze, ne aggódj emiatt! Engem régebben sosem érdekeltek ezek a dolgok, nem az a fajta vagyok, aki kiskorában menyasszonyosat játszik, vagy aki gimnazista korában kezdi tervezni az esküvőjét, de amióta a mostani párommal vagyok megrohamoztak az ötletek. Egyszerűen csak reálissá vált hirtelen az egész, pedig még mi is távol vagyuk tőle.

Semmi baj nincs ezzel, sőt szerintem a párod előtt sem kell titkolóznod. Én szoktam esküvőkről beszélni a párommal, nincs ezzel baj. Persze, ne ez legyen az egyetlen téma, de nincs értelme magadban tartani. Csak figyelj, hogy nehogy félreértse.

2016. nov. 8. 08:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
22-23 éves koromig eszembe sem jutott hogy én valaha felesége legyek valakinek. Ha találsz valakit akivel tényleg jól együtt vagytok, akkor mindenkinekj eszébe jut...
2016. nov. 9. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
5 éve vagyunk együtt, és nem különösebben vágyom eljegyzésre. Mégis mi változna tőle? Amúgy sem hordok ékszereket. :)
2016. nov. 17. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is mindenkit de a legtobbeket. szep dolog a lanykeres es az eskuvo. Csak nem szabad a lenyeget elcesziteni a reszletekben. Tudniillik van aki annyira beleporgeti magat hogy mar mindegy ki keri meg... mindegy ha rossz kapcsolat. Na az az ami mar beteges
2016. nov. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!