Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy 2 év jegybenjárás után sincs még semmi testi kapcsolat?
Le a kalappal h ennyit vársz rá :)
Házasság elött mindenképp legyen testiség. Ha nem is szex de vmi kényeztetés féle. Lehet h ő csak házasság után engedi?
Furák vagytok mind a ketten. Szerintem ha konkrét szex nem is, de valami intimitás lehetne köztetek. Én legalábbis amikor beleszerettem a páromba, folyton arról fantáziáltam, hogy hogyan fogunk szexelni és bár vártunk egy kicsit mert szűz voltam, de előtte is volt intimitás. Nem bírtuk megállni, akartam testileg is. Volt, hogy a ruhán keresztül imitáltuk a szexet. Simogatott ruha alatt...
Szóval nálunk felkapcsolták a hőfokot rendesen. Pedig szende szűz voltam.
Szóval ennyiből én vagy arra következtetnék, hogy a nő aszexuális, vagy arra hogy benned a biztonságot látja, de nem a férfit.
A vallásosságot azért nem keverem ide, mert a mélyen vallásosak között is van intimitás. Max nem elmélyült.
Itt inkább az a kérdés, hogy mi oka van rá.
Lehet, hogy elvből nem szeretne testi kapcsolatot házasság előtt. Lehet, hogy valami betegsége van.
Sok indoka lehet, inkább erről kéne őszintén beszélgetni.
Itt az a kérdés,hogy mi a p...csáért nem vagytok képesek megbeszélni ezt?
Egy év után eljegyezted úgy,hogy nem volt.köztetek szex? Oszt minek?? Ezért,hogy utána még 2 évig ne legyen??
Hová süllyed az emberi kommunikáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!