Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Szerintem az, hogy 2 èv után megkéri a kezed az normális, viszont az, hogy 18 és 19 évesek vagytok, az nem. Nem lett volna jobb kicsit együtt élni 2-3 évet és majd csak utána? Mivel a távkapcsolat merőben más, mint az együttélés... És van egy olyan gyanúm, hogy az emberek sem fognak komolyan venni titeket.
Èn 19 èves vagyok, barátom 23, 3 éve vagyunk együtt. Szóba került már nálunk is az elköteleződés, de mi most fogunk összeköltözni, dolgozni mindketten, és ha majd így is minden stimmel, akkor 2-3 év múlva komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. Ne siessetek sehova szerintem.
Hogyan reagáltál az eljegyzèsre? Igent mondtál? Szülők mit szóltak?
Attól is függ mennyit talàlkoztok. Pl havi 2-3 randi nem kapcsolat. Az az összejàràs szexelni kategória. Így több év alatt sem lehet megismerni a màsikat. Szóval attól függ...
De ha màr feltetted a kérdést, akkor te gondolom nem érzed annak.
Nem.
- nem is találkoztok jóformán
- 2-3 heti összejárás, az dugás, 1-2 minőségi program és kész
- együtt sem éltek, és OTT derül ki minden
Most már mindegy, de gyerekek vagytok még.
azért ne legyünk annyira negatívak, simán lehet még házasság belőle.de várhatóan nem 1-2 éven belül,úgyhogy magának az eljegyzésnek semmi értelme nem volt még.ismerek én is olyat,akit ilyen fiatalon kértek meg. 5-6 évig jártak jegyben. szerintem ez eléggé nevetséges.ha megkéri a kezem,az azt jelenti,hogy el akar venni. azaz elkezdjük szervezni az esküvőt és rövidesen megtartjuk.
nektek valószínű ilyen még nem jön szóba egy darabig,ugyanúgy folytatjátok a kapcsolatot,mint amikor még nem voltatok jegyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!