Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "normális" egy nagy trauma után megkérni a másik kezét? Hirtelen felindulás is állhat mögötte?! Bár elmondása szerint már tervezte a lánykérést, ez csak löketet adott neki még inkább.
Szerinted barna cukorral vagy nyírfacukorral készítsem el a bodzaszörpöm? Ma délután fogom csinálni és teljesen tanácstalan vagyok...:/
Segítőkész válaszodat előre is köszönöm!
Puszil:
Harmatosné Virágszál Rózsika
Kérdező: Teljesen normális, általában én is valamilyen halálközeli épmény után szoktam megkérni a barátnőm kezét.
#1: Szilvásbuktával, mert azt szeretem.
Volt aki nem igazán értette a kérdésem lényegét.Mindenesetre aki igen, annak köszönöm.
ui. barna cukrot használnék...
Ilyenkor àtértèkelődnek a dolgok. Ez tény. De én úgy gondolom , hogy akinek ez kell a döntés meghozatalàhoz, az màr rég rossz. Èn nem tudnàm komolyan venni.
Ha màr koràbban is tervezte akkor màs a helyzet, de ha csak úgy hirtelen döntött akkor én ezt megbeszélném vele kèsőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!