Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az normális hogy 2 év jegybenj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy 2 év jegybenjárás után sincs még semmi testi kapcsolat?

Figyelt kérdés
Csókon és ölelésen kívül még nem volt köztünk semmi. 3 éve ismerem a barátnőmet, 2 éve el is jegyeztem és azt mondja, hogy nagyon szeret és én vagyok a mindene, de szexuálisan valahogy nem nyitott felém. Én szoktam néha próbálkozni és jelzem felé, hogy szeretném már a dolgot, de ő mindig elutasít. Türelmes embernek tartom magam, de azért 2 év mégis sok idő. Ti mit tennétek a helyemben? 31/F

2016. okt. 17. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Eljegyezted de még nem dugtatok?
2016. okt. 17. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Ez azért nagyon fura, mert bár én vallásos vagyok és csak a házasság után szeretnék lefeküdni a férjemmel, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 3 év múlva sem közlöm a pasival, hogy amúgy nem is tervezek vele lefeküdni, amíg el nem vesz. Mindenképpen beszélni kell vele, mert lehet, hogy jó oka van rá, hogy így álljon az egészhez, csak én nem igazán tudom elképzelni, hogy milyen normális indoka lehet valakinek. Eleve, ha valaki vallásos, akkor is szóba kéne, hogy kerüljön a dolog, beszélni kellene róla, különösen 3 év után.
2016. okt. 18. 03:24
 13/16 János Gilján ***** válasza:
75%

Nem normális, és ezen nincs is mit ragozni.

Mit tennék a helyedben?

1. Az első adandó alkalommal rámásznék és ha nem tudnám megbolondítani, hogy ő maga őrüljön meg a szexért, akkor másnap szakítanék vele.

2. Elbeszélgetnék vele mélyen, hogy hogyan látja a szexuális életetek jövőjét. Amennyiben itt nem tudnék zöld ágra vergődni vele, másnap szakítás lenne a dologból.

2016. okt. 18. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Örülj neki, kérdező. Így legalább van kire fogni, hogy miért nincs szex. Valószínű ugyanis, hogy a bráner 31 éves korára már annyira megszokta a tutujgatást, hogy semmit sem tudnál vele kezdeni, ha arra kerülne sor.
2016. okt. 19. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Sorry de ez nem kapcsolat. De még csak nem is szerelem. Ha szeretne, vàgyna is ràd. A szex fontos része egy pàrkapcsolatnak. Ha nem működik jól, akkor annak annyi. Ha pedig egyàltalàn nincs, akkor miről is beszélünk?

Egyàltalàn mi a bànatért jegyezted el, ha le sem feküdtetek? Ha vallàsos lenne, arról meg csak tudnàl, ha màr 3 éve haverkodtok egymàssal....és nem lenne problémàd. Mert ennél több nincs köztetek. Sosem fog lefeküdni veled. Ha akarnà màr megtette volna. Gondolom nem 14 éves, hogy 2-3 évet vàrni akarjon.

2016. okt. 19. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Bizonyos kor felett ha nehany (mondjuk 3) randi utan nincs szex, akkor ne legyen kovetkezo! Ezt szerintem mar tulleptetek.

Egyebkent elirtad a korodat.. biztos, hogy 31?

2016. okt. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!