Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas és elcsépelt a karácsonyi lánykérés?
Most ez pesszimistán fog hangozni, de mi van, ha az a kapcsolat véget ér? Imádom a karácsonyt, nem akarnám ilyennel elrontani.
Mondjuk szerintem bármilyen ünnephez hülyeség ezt kapcsolni. Legyen az a saját ünnepe.
A lánykérés már eleve szánalmas és elcsépelt.
Ódivatú sz*rság a régi mesék világából, semmi értelme.
Szerintem is szánalmas.
De igazából nagyon sokminden az, ami manapság a facebookon megy. :(
Egyáltalán nem szánalmas!
Ha a karácsonyt a helyén kezeljük, a szeretet ünnepéről beszélünk. Szerintem nagyon szép, és érzékletes gesztus egy ilyen ünnepen hűséget fogadni. Ha ebben nem látod a szépet, vagy szerinted "szánalmas, elcsépelt", akkor szerintem nálad van a baj...
Most egyáltanán kérdés ez, vagy csak ki akartad fröcsögni magad? Nyílvánvaló, hogy állást foglaltál, megerősítést vársz? Nem kapsz, szerintem nagyon szép tud lenni ezen az ünnepen megkérni valakit... elfelejtettétek, hogy miről szól a karácsony!!!
30/F
Szerinted a karácsonynak miről kell szólnia?
Miért ér téged ez akkora sokkként, hogy csaknem 1 évvel az utolsó ilyen eset után is erről teszel fel kérdést?
A facebookon az ilyen posztok azoknal szólnak, akiket érdekel, hogy mi van az illetővel. Ha te nem tartozol közéjük, a beállításaid módosításaival könnyen elejét veheted annak a "rémálomnak", ami rád vár hamarosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!