Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem szánalmas és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas és elcsépelt a karácsonyi lánykérés?

Figyelt kérdés
Főleg ha előtte a lány még rágta is a pasi fülét hogy mikor kérsz már meg. Olyan üzenete van hogy nesze akkor itt egy gyűrű legalább csendbe maradsz egy darabig sőt még az ajándékozás is le van tudva. Szerintem a karácsonynak nem erről kéne szólnia. Utána meg tele a facebook az eljegyzés képekkel meg kapcsolati állapot frissítéssel hogy eljegyezve. Szomorú hogy manapság kikönyörgött, karácsonyi lánykérések vannak amik a facebooknak szólnak.
2016. dec. 17. 00:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Mi a vőlegényemmel igyekszünk minél több hagyománnyal, ünneppel tele tűzdelni az évet és mint kiderült ő ezért sem egy ünnepen kérte meg a kezem! Így megint egy olyan nap az életünkben, ami számunkra ünneplésre ad okot! Ettől függetlenül akkor is igent mondtam volna, ha karácsonykor térdel le elém. Bár akkor már egy nyári esküvő megszervezése necces.
2016. dec. 18. 17:38
 32/44 anonim ***** válasza:
80%

A válaszokat nem olvastam végig.

Őszintén? Én nem vágyom rá, de vagyok annyira nagyvonalú, hogy nem érdekel, ha mások meg igen. És nem óhajtok abban kurkászni, hogy "kikönyörgött" vagy sem. Majd az élet eldönti, tartós lesz-e a házasság.

Neked miért fáj ez? Miért érzel szánalmasnak valamit, amihez semmi közöd, amitől neked nem lesz rosszabb, aminek más esetleg örül? Mit akarsz bizonyítani ezzel?

2016. dec. 19. 15:15
 33/44 A kérdező kommentje:
Mindenki ezzel jön hogy semmi közöm. Hát épp ez az hogy valóban semmi közöm de közszemlére teszik így már van. Aki kirakja a segg.ét a kirakatba ne csodálkozzon ha fenékbe billentik. Zavar a felszínesség. Zavar hogy kirakat életet él manapság sok ember. És zavarnak a mögöttes tartalom nélküli eljegyzések amiket úgy bontogatnak fel 1-2-3 éven belül mint a sicc. Mert nem volt más csak egy karácsonyi ajándék amit kiraktunk a facebookra. Komolytalan. És igen zavar ettől függetlenül tisztában vagyok hogy nem válthatom meg a világot de jó érzés hogy bár nem sokan de vannak még olyan emberek akik hozzám hasonlóan sajnálják ami manapság megy.
2016. dec. 20. 00:04
 34/44 anonim ***** válasza:

Az én ismerőseim (ill. annak ismerősei, szóval amit látok fészen :D) körében már most megy a lánykérések tömkelege. Akkor ők most roppant eredetik és semmi közhely nincs benne, hiszen nem várták ki a karácsonyt, hogy ne legyenek snasszok.

De mivel "mindenki" (értsd jól az idézőjelet, nyilván egy kicsiny mintából, saját tapasztalatból indultam ki) most kéri meg a másik kezét a napokban, ezért ez is pont ugyanolyan snassz, mintha karácsonykor tenné, mert nyilván direkt előtte teszi.

Akkor most hol a megoldás a logikád szerint? Mert nem jó ünnepen, de nem jó előtte sem.

2016. dec. 20. 09:38
 35/44 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom senkivel. Mindenki tegye ami jól esik. Én csak nevetek a kirakat boldogságon utána meg a módosított kapcsolatállapoton. Eleve hülyeség huszonévesen házasodni. Nem az van már mint 100 évvel ezelőtt hogy egy életet leélnek együtt. Annyi inger eri az embert ami azt súgja éld ki magad. Tele az internetes társkereső 30as friss házasokkal akik titkos partnert keresnek. Ez az egész eljegyzősdi a huszonéves gyerekek játeka lett. Kitenni facebookra mögöttes tartalom meg nulla. Sajnos.
2016. dec. 20. 09:45
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Változatlanul nem értem, hogy milyen jogon jössz te ahhoz, hogy mások érzéseit felülbíráld vagy megkérdőjelezd a párkapcsolatuk komolyságát.
2016. dec. 20. 10:51
 37/44 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem,hogy más ember kapcsolatába nem látunk bele.Ketten vannak benne,ők tudják milyen a kapcsolatuk és hogy az az eljegyzés tényleg kikönyörgött volt,meg hogy miért pont karácsonykor volt.

Az ő dolguk és tényleg csak ők tudják igazán.

Ha jól értem te csupán facebookos posztokból ítélkezel .Hát ez elég nagy hülyeség..

Az én falamon pl nem sok nyoma van annak,hogy van párom és hogy mennyire szeretjük egymást meg merre szoktunk menni,mit csinálunk.

Lehet,hogy egy kívülálló azt gondolja,hogy kb alig találkozunk meg rossz a kapcsoltunk,mert nincs nyoma..Közben nagyon nem így van.

De ahogy Sarka Katánál meg Hajdú Péternél napi szinten ömlött,hogy nekik mennyire tökéletes a házasságuk,aztán egyik napról a másikra kiderült,hogy hát itt nem minden oké,holott még előtte lévő nap is posztolták a közös szelfiket. Nem lehet megmondani pár poszt alapján,hogy mi van mögötte..

Úgyhogy kár ítélkezned szerintem.

A kérdésre visszatérve én sem örülnék annyira,ha karácsonykor akarná megkérni a kezem a párom.Szerintem pl az évfordulónkon sokkal személyesebb lenne. De akármilyen random napon is jobban örülnék.

De nem mindenki van így,sokan örülnének/örülnek a karácsonyi eljegyzésnek is.

2016. dec. 20. 13:22
 38/44 A kérdező kommentje:
Igen évfordulón sokkal személyesebb. De mindegy. Azok örülnek a karácsonyinak akiknek mindegy már csak történjen meg.
2016. dec. 20. 16:20
 39/44 anonim ***** válasza:

Nekem pl. évfordulón is közhely és snassz a lánykérés, mert megint csak ugyanazt fejezi ki, mint amit szerinted karácsonykor, hogy nem volt jobb ötlete. Én jobban örülnék egy random napon lánykérésnek.

Nincs baj azzal, hogy te ezt másképp gondolod, de az már nagyon gáz, hogy ennyire lenézően beszélsz mindenkiről, aki nem úgy gondolkodik, mint te.

Olvasd vissza magad. Folyamatosan fröcsögsz meg vagdalkozol. Ez szomorú. :(

2016. dec. 21. 09:19
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

"Hát épp ez az hogy valóban semmi közöm de közszemlére teszik így már van."

Tudod, van az összes elektromos kütyün egy helyes nyomkodható gombocska. Azzal lehet kikapcsolni. Ha tehát bármi zavar, amit látsz, akkor fogod, és szépen megnyomod. PATTY, már el is tűntek az idegesítő, szánalmas és elcsépelt ünnep utáni eljegyzős posztok, pont, mint ahogy a te idegesítő, elcsépelt, szánalmas nyavajgásod fog most... 3... 2... 1... Ééééés.

2016. dec. 21. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!