Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas és elcsépelt a karácsonyi lánykérés?

A válaszokat nem olvastam végig.
Őszintén? Én nem vágyom rá, de vagyok annyira nagyvonalú, hogy nem érdekel, ha mások meg igen. És nem óhajtok abban kurkászni, hogy "kikönyörgött" vagy sem. Majd az élet eldönti, tartós lesz-e a házasság.
Neked miért fáj ez? Miért érzel szánalmasnak valamit, amihez semmi közöd, amitől neked nem lesz rosszabb, aminek más esetleg örül? Mit akarsz bizonyítani ezzel?

Az én ismerőseim (ill. annak ismerősei, szóval amit látok fészen :D) körében már most megy a lánykérések tömkelege. Akkor ők most roppant eredetik és semmi közhely nincs benne, hiszen nem várták ki a karácsonyt, hogy ne legyenek snasszok.
De mivel "mindenki" (értsd jól az idézőjelet, nyilván egy kicsiny mintából, saját tapasztalatból indultam ki) most kéri meg a másik kezét a napokban, ezért ez is pont ugyanolyan snassz, mintha karácsonykor tenné, mert nyilván direkt előtte teszi.
Akkor most hol a megoldás a logikád szerint? Mert nem jó ünnepen, de nem jó előtte sem.

Nekem az a véleményem,hogy más ember kapcsolatába nem látunk bele.Ketten vannak benne,ők tudják milyen a kapcsolatuk és hogy az az eljegyzés tényleg kikönyörgött volt,meg hogy miért pont karácsonykor volt.
Az ő dolguk és tényleg csak ők tudják igazán.
Ha jól értem te csupán facebookos posztokból ítélkezel .Hát ez elég nagy hülyeség..
Az én falamon pl nem sok nyoma van annak,hogy van párom és hogy mennyire szeretjük egymást meg merre szoktunk menni,mit csinálunk.
Lehet,hogy egy kívülálló azt gondolja,hogy kb alig találkozunk meg rossz a kapcsoltunk,mert nincs nyoma..Közben nagyon nem így van.
De ahogy Sarka Katánál meg Hajdú Péternél napi szinten ömlött,hogy nekik mennyire tökéletes a házasságuk,aztán egyik napról a másikra kiderült,hogy hát itt nem minden oké,holott még előtte lévő nap is posztolták a közös szelfiket. Nem lehet megmondani pár poszt alapján,hogy mi van mögötte..
Úgyhogy kár ítélkezned szerintem.
A kérdésre visszatérve én sem örülnék annyira,ha karácsonykor akarná megkérni a kezem a párom.Szerintem pl az évfordulónkon sokkal személyesebb lenne. De akármilyen random napon is jobban örülnék.
De nem mindenki van így,sokan örülnének/örülnek a karácsonyi eljegyzésnek is.

Nekem pl. évfordulón is közhely és snassz a lánykérés, mert megint csak ugyanazt fejezi ki, mint amit szerinted karácsonykor, hogy nem volt jobb ötlete. Én jobban örülnék egy random napon lánykérésnek.
Nincs baj azzal, hogy te ezt másképp gondolod, de az már nagyon gáz, hogy ennyire lenézően beszélsz mindenkiről, aki nem úgy gondolkodik, mint te.
Olvasd vissza magad. Folyamatosan fröcsögsz meg vagdalkozol. Ez szomorú. :(

"Hát épp ez az hogy valóban semmi közöm de közszemlére teszik így már van."
Tudod, van az összes elektromos kütyün egy helyes nyomkodható gombocska. Azzal lehet kikapcsolni. Ha tehát bármi zavar, amit látsz, akkor fogod, és szépen megnyomod. PATTY, már el is tűntek az idegesítő, szánalmas és elcsépelt ünnep utáni eljegyzős posztok, pont, mint ahogy a te idegesítő, elcsépelt, szánalmas nyavajgásod fog most... 3... 2... 1... Ééééés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!