Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem elutazik egy hónapra, mit tegyek?
A vőlegényem rockzenész, ez az élete. Fél évvel azelőtt, hogy összejöttünk, hagyta ott a korábbi bandáját, mert 18 éves kora óta játszott már, és szeretett volna kicsit "pihenni". Egy éve újra van együttese. Ha hétvégékre elmentek turnézni, az nem zavart, tavaly egy két hetes spanyol turnét miattam lemondott, mert nem volt szíve itt hagyni.
Pár hete azonban nagyon lehangoltan közölte, hogy neki ez a hétköznapi élet, hogy munkába jár, otthon van, barátokkal találkozunk, nem fekszik. Neki a zene a másik "szerelme", és hiába vannak tanítványai, az nem olyan, mintha koncertezne. Az énekesnőjüknek van még egy együttese, és megkérte a csaj, hogy menjen velük egy minimum egy hónapos európai turnéra.
Ha nem lennék, egy percig sem gondolkodna, de miattam már hónapok óta nem tud dönteni. Én dolgozom, nem mehetek vele.
Nem merem megkérni, hogy ne menjen, közben meg félek a belegondolástól, hogy nem látom egy hónapig. Éltünk távkapcsolatban, volt, hogy 3 hónapig nem találkoztunk, de már 1 éve együtt élünk, és megszoktam.
Meg annyi mindent terveztünk nyárra a koncertektől az utazásokig, barátokkal találkozásig.
Önzőség lenne arra kérni, maradjon?
21n, 28F
Nem azt mondtam, hogy nem akarom elengedni, csak nem örülök neki, hogy elmegy.
Igen, nagyon szépen tud vele keresni, de nem a pénz miatt csinálja.
A tavalyi turnét nem az én kérésemre mondta le, hanem ő döntött úgy, hogy nem hagy itt.
" ő döntött úgy, hogy nem hagy itt."
Mert a te elvárásaidban soha fel sem merült, hogy itthon kéne maradnia, ugye? És még véletlen sem annak akart megfelelni a párod, tudva, hogy hogyan reagálnál?
Az egy dolog, hogy nem örülsz, bár azért ha a szerelmem kap egy ilyen fantasztikus lehetőséget, annak örülnék is, hiába fog hiányozni, de azért hogy komolyan felmerüljön benned, hogy nem engeded el (azaz megkéred, hogy maradjon), az nagyon fura. Egészséges, életerős, dolgozó 21 éves nőként érthetetlen, hogy nem tudod kitölteni egy hónapig az idődet.
Megértem a problémádat!A zenész barát nagyon jól hangzik, de a lányoknak nehéz ehhez alkalmazkodni. A te barátodnak ez a személyiségéhez tartozik, ha erről lemondana akkor nem lenne ugyan az.Már pedig ha érted erről az útról lemondana akkor szépen lassan majd az egészről le kell, mert ha esetleg lesz közös családotok akkor majd a hétvégék sem úgy fognak alakulni ahogy eddig.
Szóval ő most tud zenélni.
Ha el megy ne arra gondolj, hogy mit nem fogtok csinálni, hanem hogy neked mennyi mindenre van lehetőséged! Használd ki ezt az időt arra hogy foglalkozz magaddal, a barátaiddal, és a családoddal.Biztos vannak olyan dolgok amiket szeretnél csinálni de amikor együtt vagytok egymással foglalkoztok és nincs rá lehetőséged! Az a hónap különben sem olyan sok, gyorsabban eltelik mint hinnéd, főleg ha nem szomorkodással töltöd az időt!
"Önzőség lenne arra kérni, maradjon? "
Igen.
Szeretned ha boldog lenne? Akkor tamogasd abban amit szeret, hagyd a jatszmakat.
Igen, önzőség lenne. Ha korábban 3 hónapot kibírtál, akkor most az az egy hónap szinte semmi. Már az is önzőség volt a részedről, hogy eddig hagytad, hogy ne bírjon ennyi időn át dönteni róla.
Félelem terén, meg ennél kicsit jobban bízhatnál a vőlegényedben, ha viszont nem megy jobban, akkor lehet nem ártana elgondolkoznod az elengedésén végleg. Ha tényleg szereted két járható utad van, vagy elviseled ami azzal jár ami ő valóban, vagy elengeded végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!