Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem elutazik egy hónapra, mit tegyek?
A vőlegényem rockzenész, ez az élete. Fél évvel azelőtt, hogy összejöttünk, hagyta ott a korábbi bandáját, mert 18 éves kora óta játszott már, és szeretett volna kicsit "pihenni". Egy éve újra van együttese. Ha hétvégékre elmentek turnézni, az nem zavart, tavaly egy két hetes spanyol turnét miattam lemondott, mert nem volt szíve itt hagyni.
Pár hete azonban nagyon lehangoltan közölte, hogy neki ez a hétköznapi élet, hogy munkába jár, otthon van, barátokkal találkozunk, nem fekszik. Neki a zene a másik "szerelme", és hiába vannak tanítványai, az nem olyan, mintha koncertezne. Az énekesnőjüknek van még egy együttese, és megkérte a csaj, hogy menjen velük egy minimum egy hónapos európai turnéra.
Ha nem lennék, egy percig sem gondolkodna, de miattam már hónapok óta nem tud dönteni. Én dolgozom, nem mehetek vele.
Nem merem megkérni, hogy ne menjen, közben meg félek a belegondolástól, hogy nem látom egy hónapig. Éltünk távkapcsolatban, volt, hogy 3 hónapig nem találkoztunk, de már 1 éve együtt élünk, és megszoktam.
Meg annyi mindent terveztünk nyárra a koncertektől az utazásokig, barátokkal találkozásig.
Önzőség lenne arra kérni, maradjon?
21n, 28F
Igen, onzo lennel.
Igy ismerted meg, megis a menyasszonya lettel. 1 honap nem a vilag, kesobb biztos lesz neked is lehetoseged, hogy utazz vele.
Elmondta oszinten, hogy neki mit jelent az elet, vagy elfogadod, vagy nem.
Legalabb egy hetveget nem tudsz kiutazni hozza?
Igen, nagyon önző dolog.
"egy két hetes spanyol turnét miattam lemondott, mert nem volt szíve itt hagyni. "
És neked volt szíved hagyni, hogy kihagyja élete egy ilyen nagy lehetőségét, ami kettő azaz KETTŐ hét különlétre szólt volna???
Ugyan már, egy hónap az semmi. Még ha évekre szóló szerződés lenne, érteném a dilemmát, de egy vacak hónapon problémázni? Ráadásul nem is mondjuk kisgyerekkel hagy itt egyedül, akkor még csak-csak érteném, vagy ha épp várandós lennél, de így? Ennyire nem lehetsz függő... Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!