Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegényem odavan a baráti társaságunkban egy nőért, de akkor miért engem akar elvenni?
xD
Szerintem nem titkolja, hogy tetszik neki. Basszus bevallotta, hogy megcsalt, de még mindig a menyasszonya vagy. Az elég komoly.
Hát ha neked oké, hogy te vagy a szamár, akkor csináld.
Az ember fia 18 álmodozik róla, hogy egyszer majd bejön az élet, és vesz egy vadiúj Jaguar-t.
Aztán 35 évesen, ha mégsem jött be neki az élet, vesz egy leharcolt, 15 éves benzintemető BMW-t, és örül annak is.
Nem egy Jaguar, de jó az.
Nem csalt meg (remélem).
27 évesen még bejöhetne neki az élet, nem én vagyok az egyetlen lány, akinek ő bejött. Ha leharcolt sz*r vagyok, lenne más választása is.
Ez a pasi még megfogja keseríteni az életedet!
Ilyet még ha gondol sem mond ki egy férfi a menyasszonyának.
Gondolj bele! Már házasság előtt nem bír az ösztöneivel, téged levegőnek néz, issza a nő szavait, dicséri. Ha kettesben marad vele vagy egy hasonlóan csinos nővel szerinted kihagyja a szexet?
Mondjuk ha majd kismama leszel vagy ha éppen összekaptok valamin. De nála még az sem számít, csak egy alkalom kell.
Az ilyen gondolkodású embernek nem elég a felesége.
Ha hozzá mész, egy életen át rendezi majd az önbizalmad.
Miért akar elvenni?
Mert látja, hogy odavagy érte, és zsarnokként viselkedhet veled, aminek már a jelét is adta. Ez egy üzenet számodra, akarsz-e így élni?
Ez vezethet testi lelki tünetekhez és ráragad majd a gyerekeidre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!