Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vőlegényem odavan a baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem odavan a baráti társaságunkban egy nőért, de akkor miért engem akar elvenni?

Figyelt kérdés
Barátainkkal sokat összejárunk. Vőlegényem barátjának felesége egy elég szép, vonzó nő és ő mindig azt a nőt figyeli, dicséri. Szinte remeg, mikor ott vagyunk, úgy stíröli. Meg is kérdeztem tőle egyszer, hogy lefeküdne-e vele, azt mondta "ki nem, ne csinálj ebből nagy ügyet, téged szeretlek". Na most ezekután mit mondjak? Velem úgy bánik, mikor ott vagyunk, mintha levegő lennék. A nő kb 10 évvel idősebb nála, barátjának a felesége, mégis csorgatja a nyálát. Bevallom, féltékeny lettem, azt érzem, titkolja, hogy tetszik neki. Már nem tudom jól érezni magam, mikor ott vagyunk, önérzetem 0. Mit tehetnék?
2014. okt. 7. 18:42
1 2 3
 21/27 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Önérzeted 0 - ezt írod. Úgy érzed, nem érdemelsz meg egy olyan pasit, akinek te vagy a mjndene, aki nem tud nélküled élni?

Tisztán bevallotta, hogy lefeküdne vele - mire vársz, arra, hogy ha lesz lehetősége, meg is tegye? Főiskolát végeztél, használd az eszed, a józan logika azt mondja, hogy ez az ember nem szeret, ezen felül fedig az érzelmi intelligenciája a nullával egyenlő, a szemed láttára epekedik egy másik nőért, azaz megaláz mások előtt. Nem is próbálja titkolni érzéseit, nem zavarja, ha megbánt téged, és még össze se házasodtatok!! Mi lenne később, ha hagynád? Ne hagyd, kedves kérdező! Most lépj, míg nincs gyerek, egyszerűen szakíts vele, mondd el neki, hogy vége!

2014. okt. 9. 14:37
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

Jobb ha kívülről, külsős szemmel kezded figyelni a párodat.

Ha legközelebb találkoztok, figyeld meg hogyan viszonyulnak egymáshoz. Ha vibrál közöttük a levegő, még ki is alakulhat valami bármikor. Ha ezt többször szóvá teszed generálod, hogy minél hamarabb megtörténjen amitől félsz. Az idő mindent megold, csak légy türelmes. Ha a párod nem beszél a házasságról, te se hozd fel. Ha lesz köztük valami az is kiderül még idejében, csak légy résen. Ne menj hozzá, és ne szülj gyereket amíg ezt érzed.

2014. okt. 9. 22:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
ha 1 férfi nem tud uralkodni magán és elötted viselkedik így, akkor szerintem Ne menj hozzá , mert boldogtalan leszel mellette. Nem tisztel és nem igazán szeret Téged. Fiatal vagy, keress valaki mást míg nem késő.
2014. okt. 10. 06:52
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz! Tesóm sztorija: sokat összejártak, együtt is mentek nyaralni. A barát már házas volt, tesóm még csak menyasszony. Később összeházasodtak, barát a feleségével ott táncolt a lakodalmukon. Eltelt 9 év, tesóméknál 3 gyerek (egy még a pocakban), barátnál 1. Egy szép napon tesómat leültette a férje és közölte vele, hogy viszonya van a barát feleségével, sőt vele akarja folytatni az életét. Tesóm hisztirohamot kapott, aztán elrohant az abortuszt intézni. Nehogy Te is így járj!
2014. okt. 10. 07:23
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus az a fazon, aki egy szex után belezúg a barát feleségébe, te is látod remeg érte.

Ez a vőlegényed problémája, zárd ki magad ebből. Majd az évek alatt megedződik, a házasélet erről fog szólni. Elég leszel-e neki? Azért próbáld meg magad jól érezni velük, flörtölj te is, dicsérd e legjobb pasit, lehetőleg a vőlegényed jelenlétében.

2014. okt. 10. 22:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Nagyon kíváncsi lennék, mi lett ennek a történetnek a vége :D Ha pedig volt esküvő, akkor mit csinált a vőlegény? Levegőnek nézte a menyasszonyt, és egyfolytában kereste a tekintetével a vendégek között a nőt? :D
2021. dec. 7. 20:20
 27/27 Kései Sirató ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2021. dec. 8. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!