Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vőlegényem odavan a baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem odavan a baráti társaságunkban egy nőért, de akkor miért engem akar elvenni?

Figyelt kérdés
Barátainkkal sokat összejárunk. Vőlegényem barátjának felesége egy elég szép, vonzó nő és ő mindig azt a nőt figyeli, dicséri. Szinte remeg, mikor ott vagyunk, úgy stíröli. Meg is kérdeztem tőle egyszer, hogy lefeküdne-e vele, azt mondta "ki nem, ne csinálj ebből nagy ügyet, téged szeretlek". Na most ezekután mit mondjak? Velem úgy bánik, mikor ott vagyunk, mintha levegő lennék. A nő kb 10 évvel idősebb nála, barátjának a felesége, mégis csorgatja a nyálát. Bevallom, féltékeny lettem, azt érzem, titkolja, hogy tetszik neki. Már nem tudom jól érezni magam, mikor ott vagyunk, önérzetem 0. Mit tehetnék?
2014. okt. 7. 18:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez már a nyolcszázmilliomodik kérdés itt, amikor maga a kérdező is tudja, hogy a kedves vőlegénye nem azért akarja elvenni mert olyan nagyon odavan érte, hanem azért mert nem jutott jobb. És mégis hozzá fog menni. De miért van ennyire sok ennyire buta nő?????

Minek akarsz hozzámenni? Félsz, hogy akkor nem találsz másikat? Olyat aki miattad remeg? Ennyire nem lehetsz betojva, hogy hozzámész egy olyanhoz, aki nyíltan vállalja -nem szavakkal hanem a viselkedésével-, hogy ráugrana az első alkalommal egy másik lukra. És áltathatod magad, hogy jaj de szeret téged, meg jaj nem fog megcsalni. Aha, persze.

2014. okt. 7. 23:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
lyuk-lyuk sajnáljuk
2014. okt. 7. 23:12
 13/27 A kérdező kommentje:

Talán azért teszek fel kérdést konkrét problémával, mert 5 év alatt nem fordult elő ilyen, mióta ismerjük egymást. Megnyugodhatsz, nyitott szemmel járok, sok ember között mozgunk-nem tipikus irodakukacok vagyunk.

Főiskola, udvarlás, szerelem, közös élmények, probléma nem merült fel-megvan a tökéletes fiú, gondoltam. Annyira jó a szakmájában, hogy felkérték tanítani, vannak szép lányok, mégsem fordult meg a fejemben, hogy az én kis barátom epekedik másik csajért. A társaságunkban, hétvégi összejövetelen egy nőért jön zavarba, aztán éli tovább a mindennapjait, mintha nem történne semmi.

2014. okt. 7. 23:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de annál gázabb szerintem nincsen, mikor a szemed láttára stíröli a nőt. Én így nem tudnék a helyedben megbízni benne. Most döntse már el,hogy mit akar.
2014. okt. 8. 12:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
hát én így nem óhajtanék hozzámenni.
2014. okt. 8. 17:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy ezek után kérdést írsz ki ide?!

Téged levegőnek néz, a csajt meg röptében megdugná, és szerinted ez belefér egy kapcsolatba?!

Kedves kérdező!

A párod nem szeret téged, és ez biztos.

Ha te ezt elnézed neki, akkor megérdemled azt az életet, amit nyüjtani fog neked.

2014. okt. 8. 18:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják,ahányat lát annyit szeret.
2014. okt. 8. 20:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak 5 év után kinyílt a csipája. Ha úgy érzed hűséges volt és az marad, kicsit leckéztesd meg. De ne azzal a dumával, hogy mennyire megalázó volt veled, abból nem tanul. Sőt!

Találd ki hogyan.

2014. okt. 8. 20:52
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Tudom mit érzel,sajna átéltem én is. Csak pár hónapos kapcsolatom volt akkor. Eljegyzés szóba sem került. Az is más,ha még nem kötődik hozzád,és ez is más eset,hisz itt már emlékek,összetartozás van. Öt év alatt el kellett döntenie,hogy megmarad e melletted - vagy sem. Gyakorlatilag döntött,és veled tervezi az életét. Gyűrű van? Konkrét eljegyzés volt? Megkérte a kezed rendesen? Vagy csak odavágta,hogy majd elvesz valamikor? Ezek árulkodó tényezők. Mindenesetre gondold végig alaposan a dolgot. Megértem,hogy szenvedsz nagyon. Véget kell vetned ennek. Ha ő így viselkedik most,ennyi idő után,később még bátrabb lesz. Mindig lesz nálad csinosabb,szebb,okosabb nő. Ahogy rosszabb is. Ha ő nem érett még arra,hogy tartozzon valakihez,vagy nem téged tart álmai nőjének- és nem feltétlenül a külsőd alapján,hanem a tulajdonságaid,amit tettél ebbe a kapcsolatba-akkor nincs értelme kitartani mellette.Ahogy fentebb is említették,lesz még mélyponton a kapcsolat. Amikor terhes leszel,kiszolgáltatva,önbizalmad mélyponton,akkor nem fogsz tudni járni a baráti társaságba,amikor otthon babázol,és elmegy nélküled,akkor meg nem látod mit művel,és otthon mardoshat a féltékenység.Azért,mert a barátja felesége,még nem garancia arra,hogy nem jönnek össze soha.Ezt ne feledd! Manapság a házasság,három gyerek sem akadály! Egyik napról a másikra bomlanak fel húsz éves házasságok! Mintha semmi sem történt volna,felborul minden! Gondolom,szereted,különben nem lennél vele,és nem kínlódnál így. Viszont,gondold azt is végig,nem ő az egyetlen férfi a világon! Olyan fiatal vagy még,27 éves,ahogy láttam,lehet,hogy nem rögtön,3 év múlva jön majd egy olyan manus,akire azt mondod,ajándék az életedben! Tudom,most hihetetlenül hangzik,de az élet még tartogat neked meglepetést! Ki kell várni türelmesen! Ez itt egy árulkodó jel,most kell lépni,amíg nincs gyerek és házasság! Odafentről küldték neked ,vedd észre,nem jó ember mellett vagy!

36N

2014. okt. 9. 08:23
 20/27 anonim ***** válasza:
96%
"Mindig lesz nálad egy csinosabb,szebb,jobb nő.Találd meg azt a férfit,akit ez nem érdekli!"
2014. okt. 9. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!