Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vőlegényem van, de vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem van, de vonzódom egy másik fiúhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik csoporttársamról van szó, akivel nagyon jól kijövök, aranyos és helyes fiú. És vonzódom hozzá. Neki is van barátnője, szintén komoly kapcsolat, ők is házasodni készülnek. Nem akarok tőle semmit, mert szeretem a vőlegényem, de néha olyat álmodok éjszaka, hogy csókolózok a csoporttársammal és néha furcsa érzés fog el, ha vele vagyok.

Júniusban elköltözik külföldre a barátnőjével, utána valószínűleg sosem látom többé. De én szeretem a vőlegényem és nem akarok addig sem "úgy" gondolni erre a fiúra. Mit tegyek?

22/L

2013. nov. 23. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Beszélj vele minél kevesebbet, és csinálj több közös programot a vőlegényeddel.
2013. nov. 23. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nyugi...5 éves házasságban élek, imádom a férjem, de velem is előfordul, hogy vonzódom valakihez. Ez egyáltalán nem jelent semmi rosszat, hiszen nem akarod megcsalni. Amíg szereted a párod, nagy baj nem lehet, amúgy ez teljesen természetes. A kapcsolat pont erről szól: annak ellenére, hogy vonzódsz másokhoz, kitartasz mellette, hiszen őt szereted. :D
2013. nov. 23. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Vallásos vagy, vagy mija rák a problémád? Marad belőled a vőlegényednek elég!
2013. nov. 23. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Tit tegyél? hát semmit,
2013. nov. 23. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
35%

Kísértés mindig is lesz, tanulj meg ellenállni neki. Egyébként nem lepődnék meg, ha azért lenne mert nem igazán szórakoztad még ki magad. 22 évesen jegyben járni, elég durva. Nem azt mondom, hogy 20 évesen már végig kellett volna menned a fél városon, de kellenek azok az évek, amikor csak úgy elmész bulizni, spontán dolgokat teszel, fesztiválozol és ismerkedsz helyes fiukákkal, kötetlenül, lelkiismeretfurdalás nélkül flörtölsz stb. Azok az évek felejthetetlenül szépek voltak, most komoly barátom van, de az biztos, hogy sokkal kevesebb lennék ha nem szórakoztam volna ki magam. :) Nem hagytam ki ezeket a kedves kis csoporttársas flörtöket sem, szerintem ezek kellenek. Most pedig 100%ban tudok a barátomra koncentrálni, nem érzem, hogy kihagytam volna valamit.

Azért álmodsz ilyeneket, mert izgat a fiú, ami teljesen normális. Kár, hogy kihagyod ezeket és lekötöd magad helyette, sokat vesztesz.

2013. nov. 23. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Na hát azért... nem kell egyből flörtölgetésre meg kiélésre buzdítani:).. ha ott van a tökéletes fiú, szerintem senki nem fogja elküldeni azért, mert nem élte ki magát, aki meg mégis, az amúgy is elküldené. :D Nyugi, elmúlik amúgy. Persze kérdés, hogy viszonzott-e? Én is ebben a cipőben járok amúgy, bár nekem "csak" barátom, az ő egyik barátja iránt érzem a vonzódást, de pl én az eszemmel tudom, hogy semmit se tennék soha, mert 1. barátnője van neki is, 2. ismerem a személyiségét is, és megőrjítene, ez 110%. Tehát nekem ez a vonzódás egyedül arra korlátozódik, hogy jó vele beszélgetni (de azt se mély témákról), meg szerintem jól néz ki, de már megismertem annyira, hogy tudjam, brutális lenne együtt lenni, és nem a jó értelemben... hozzá képest az én barátom bőven főnyeremény, bár igazából mindenkihez képest is:) Mondjuk valószínűleg kölcsönös érzés, ami nálunk van, mert már szóba került óvatosan, de hamar megbeszéltük, hogy mindegyikünk jó helyen van ott, ahol van. És igaza van! Szóval ez max ilyen simogatja a lelkünket dolog, hogy igen, kellenénk mi még másnak is esetleg... de nem élünk a lehetőséggel. És nem muszájból, vagy mert úgy illendő, hanem mert a saját párunkat szeretjük. :)) Nyugi, ahogy ismétlem, elmúlik, addig is kerüld kicsit, ha tudod. Illetve keresd meg a rossz tulajdonságait magadban, és hogy miért jobb a vőlegényed, mint ő. Sajnos ez megesik, hogy valaki máshoz is vonzódunk, de jó esetben megállapítjuk, hogy de azért a saját párunk a legjobb nekünk. :)
2013. nov. 23. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
"Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg." Giovanni Boccaccio
2013. nov. 27. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem hiszem hogy ez a mondás épp jó erre a helyzetre... megbántani a vőlegényét, meg a másik srác barátnőjét, hát nem tudom. Arról nem is beszélve hogy azt nem tudjuk a vonzódás kölcsönös-e!:D
2013. nov. 29. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne bárkit is megbántani? Amit nem tudunk, az nem fáj. :D
2013. dec. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!