Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt komolyan gondolta a mostmár vőlegényem?
Hát ha épp olyan a szituáció és egyszercsak fog egy anyacsavart és teljesen spontán megkéri a kezemet, akkor a nyakába borulok és igent mondok.
De ha így kéri meg a kezem, hogy "bocs hónap vége van többre nem futja" akkor annak angyon nem örültem volna.. Várt volna inkább vele, amíg lesz pénz egy egyszerű ezüst gyűrűre. Nem kell szülinappa összekötni.. Különben is szülinapi ajándéknak gondolta za eljegyzést, hogy mindenképp akkor akarta? Egyébként meg egy ezüst gyűrű 3000 forint és nem hiszem el, hogy arra nincs pénz.. Cserébe akkor kihagy egy sörözést a fiúkkal.. Szóval szerintem ez nagyon gáz így ilyen formában.
En sem akadtam volna ki. Honap elejen vettetek volna egy szep gyurut kozosen.
Szamomra fontosabb lenne az, hogy velem akarja osszekotni az eletet, mint az, hogy milyen gyurut huz az ujjamra.
Őszinte leszek. Túl merev vagy és semmi humorérzéked nincs.
Aranyos poén volt a párodtól, és egy jót kellett volna nevetned rá.
Nekem a férjem annak idején egy függönykarikát húzott az ujjamra ezzel a szöveggel. Ó Blanche ! Hozzám jössz??
(aki nem tudná, a csengetett mylordból van egy ilyen jelenet)
Én jót nevetettem, és az ujjamra húztam. 12 éve vagyunk boldog házasok. Bár megkaptam később az igazi jegy és kísérőgyűrűt, de a függönykarika is megvan még az ékszerdobozomban..:)
De azért az is más, hogy egyszerűen megkéri egy gagyi gyűrűvel a kezedet és majd vesztek egy szépet közösen. Ettől még lehet ez az egész romantikus és alapból nem rossz dolog, ha nem meri megvenni, mert fél hogy majd nem tetszik..ezért inkább közösen. De azért az, hogy odavágja hozzá, hogy többre nem futja, hónap vége van, szerintem ezzel együtt az egész szituáció nagyon gáz.
3. voltam
Hát ha ennyire kiborított, sírva fakadtál, nem hiszem, hogy a vőlegényed lenne..
Igent mondtál??
Egyébként rohadt felszínes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!