Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek komolyan mondta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan mondta? Vagy csak a társaság kedvéért.

Figyelt kérdés

Tegnap "kocsmáztunk" a haverokkal és mások is oda kerültek, akiket annyira nem ismerünk. Szóba került, hogy ki mennyi ideje van a párjával, legtöbben 1-2-3 éve, de többen jegyesek közülük. Mi közel 5 éve vagyunk együtt és ezt többen is hangsúlyozták tegnap.

Ezzel az eljegyzés dologgal én úgy vagyok, hogy nagyon nagyon várom, és nagyon sokat jelent nekem, de eddig több okból is nem volt (a legfontosabb talán, hogy még sulizunk). A párom is tudja, hogy nagyon vágyom rá, és azt is tudja, hogy meglepetést szeretnék. Így én se beszélek, ő se beszél erről, nehogy lelőjük a poént...tehát nem tudom (esetleg sejtem) hogy mikor jegyezne el. De van amikor idétlenkedik, hogy még éveket vár, úgyhogy nem tudom.

Tegnap megkérdezték, hogy "tervezem-e az eljegyzést"? Mondtam, hogy "igen, én tervezem" de csak a saját nevemben tudok beszélni. Aztán a páromra néztem, aki azt mondta, ő is tervezi, de csak titokban...

Szerintetek tervezi, ha ezt mondta, vagy csak kamuzott a barátok előtt?

Csupán elméleti a kérdés, mert nyilván nem fogom neki szegezni a kérdést :D

2012. márc. 18. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tervezné, nem hozná a tudtodra. Megvárja míg elfelejted ezt az egészet, aztán a semmiből előbukkan egy gyűrűvel.
2012. márc. 18. 15:34
 2/5 Lolone12 válasza:
A nők bonyolultak, és nem szokták megvárni még a pasik úgy döntenek hogy eljegyzik őket. Ajánlom neked hogy valami okos dologgal kösd le amíg nem jön ő neked ezzel a dologgal. Sok sikert!
2012. márc. 18. 15:39
 3/5 A kérdező kommentje:

:D én nem tudom követni a logikáját a páromnak, egyszer tele van érzésekkel alig várja a "nagy pillanatot", máskor meg arról számol be, hogy fél a felelősségtől, ami rászakad. Úgyhogy nem csak a nők bonyolultak :D

Bonyolult vagyok én is, nem tagadom, de én még nem láttam olyan nőt, aki szeret és ne várná az eljegyzését:D

Van amivel lekössem magam, nyilván, hogy nem nyüstölök ezen egész nap:)

2012. márc. 18. 15:42
 4/5 anonim válasza:
Ember "tervez", pálesz végez! Felejtsd el a gondolkodást erről. Majd eljön az ideje, hogy megkérje a kezedet. Mondjuk az egyik ilyen kocsmázásotok alatt. Kellően beállva. Nagy élmény lesz! :-)
2012. márc. 22. 03:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, megkérte a kezed azóta? :))
2012. nov. 18. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!