Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt komolyan gondolta a mostmár vőlegényem?
de ez nem kigúnyolás :D így jött ki, ennyi.
nevetségesek vagytok, hogy nektek ez számít az egészben, hogy milyen gyűrűt ad... (mert igen, a gyűrű milyenségén van a hangsúly, hiszen többen is írták, hogy arany gyűrű kell. (még akkor is, ha 'csak' 3000 ft))
na mindegy, ez a ti illetve a kérdező problémája :D de jobban járna a srác ez lazább lánnyal, az tény. (az meg, hogy az Ex-menyasszonyához hasonlítod magad, meg a gyűrűt.. hát.. no komment... :'DDD))
Tehát a születésnapodra a pasidtól kapsz egy 5 éveseknek szánt gyűrűt a játékboltból, azzal a szöveggel, hogy hónap közepén ennyire telik.
Nekem olyan szaga van, hogy totál elfelejtett a szülinapoddal együtt, aztán úgy gondolta, hogy egy olcsó lánykéréssel megoldja a dolgot és még örülni is fogsz.
Nem akartam hosszabb hozzászólást írni, de ahogy végigolvasgattam a válaszokat, egyszerűen nem bírom ki, hogy ne fejtsem ki a véleményem.
Először is, tartom a véleményem, hogy aranyosan oldotta meg a dolgot. Készült a szülinapodra, jópofán akarta megoldani, és szerintem sikerült is. Őszintén szólva, én sokkal jobban örülnék egy ilyen lánykérésnek, mint a sablonos vacsorás-gyémánt gyűrűsnek. Nem ismerem a párod, de ebből nekem az jön le, hogy egy élettel teli, kreatív fickó, és veled akarja leélni az életét. Az, hogy mennyire gondolja komolyan, majd csak az esküvőn -illetve annak szervezésekor- fog kiderülni.
Ami pedig az exet illeti, ami megtörtént, megtörtént. Ha kevesebbet jelentenél nála, nem hiszem, hogy egyáltalán eljegyzett volna.
"Ez kb olyan, mintha anyádnak szülinapjára ahelyett, hogy rajzolsz valami szépet inkább oda adsz egy félig elhasznált golyós dezedort nincs pénz felkiáltással és röhögsz is egy jót, hogy milyen humor herold vagy." - írta valaki az előbb és egyetértek. Habár biztos nem szántszándékkal sértette meg a vőlegénye a kérdezőt. Sokszor van úgy, hogy valami első elgondolásra poénosnak tűnik, aztán a végén mégsem úgy jön ki.
A nők egy része igényli a romantikát és nem esik neki jól, ha a lánykérést elviccelik. Lehet, a kérdezőnek jobban esett volna, ha egyelőre csak gyűrű nélkül kérik meg a kezét, de az alkalomhoz illő komolysággal. Nekem is rosszulesik, ha nekem valami fontos abból valaki viccet csinál.
Ha meg csak tényleg az volt az ok, hogy nem volt pénze a srácnak gyűrűre és aranyosnak gondolta a játék gyűrűt, akkor nem kellett volna ékszeres dobozba raknia, hanem valami vicces csomagolásba. Na, mindegy. Ez egy kicsit elbénázott lánykérés volt. De ha minden jól megy, legalább lesz majd miről mesélni az unokáknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!