Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezt komolyan gondolta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt komolyan gondolta a mostmár vőlegényem?

Figyelt kérdés
Ma van a születésnapom és a barátom, akivel 2,5 éve többé-kevésbé együtt vagyunk, ma megkérte a kezem. Igen, rohadt romantikus, de eléggé rosszul sült el egy poénja. Nem vagyunk anyagilag eleresztve, de akkor inkább ne adott volna semmit. Szóval amikor előhúzta a dobozt, egy csicsás műanyag gyűrűt pillantottam meg. Kérdő tekintetemre elvigyorodott és azt mondta, hogy mivel nem hónap eleje van, most nincs másra pénz. Sírva fakadtam! Mondhatjátok, hogy felszínes vagyok meg nincs humorérzékem, de az életem összekötése nem játék szerintem! Tényleg túl merev vagyok és örülnöm kéne, hogy poénosan gondolt rám? (A félreértések elkerülése végett: az eljegyzést komolyan gondolta)

2012. nov. 17. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
89%

18-al értek egyet

szerintem is akkor lett volna aranyos, ha nem odavágja, h nesze bammeg, elveszlek, örülsz?

Szerintem még sokkal szívhez szólóbb lehet egy ilyen, mint egy hatalmas csicsás gyűrű, de a körítés a lényeg!!!

2012. nov. 17. 22:53
 22/86 anonim ***** válasza:
7%
csak példának mondom, h én egy fehér-arany 3 soros gyűrűt kaptam, de soha nem házasodtunk össze.....és az óta nem is vagyunk együtt régen, utolsó voltam
2012. nov. 17. 22:56
 23/86 anonim ***** válasza:
39%
Már megint mik ezek a brutális lepontozások?
2012. nov. 17. 22:56
 24/86 anonim ***** válasza:
19%

a pasid nem gondolkodott

mert ha kicsit is agyalt volna akkor rájött volna arra, hogy a nők anyagiasak.

szerintem dobjad ki őt, jobbat érdemel nálad. Bár remélem nem egy olyannal jön össze mint itt pár válaszoló :D

2012. nov. 17. 22:57
 25/86 anonim ***** válasza:
97%

Arra befizetnék, hogy hányan élnek kapcsolatban, vagy házasságban azok közül, akik szerint ez aranyos.

Amúgy meg tök érdekes, hogy a férjemet sem vetette fel a pénz, amikor eljegyzett, és hirtelen ötlettől vezérelve ugrott be a vonatpályaudvarral szemközti boltba, mielőtt megérkeztem volna, de ő érdekes módon tudott dobozt venni, meg egy papírvékony aranygyűrűt 3000 forintért. Ez nem pénz, hanem tartás, ízlés, igényesség kérdése.

2012. nov. 17. 22:58
 26/86 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel a történettel az a baj-az eddig elmondott és általad is érzett rossz poén-de vegyük komolyan dolog mellett,hogy sajnos,előre vetíti vele a jövőt.Persze,nyilván az emberi értékek és nem az anyagiak határozzák meg,hogy akarok-e valakit páromnak,majd valahogy lesz.Na, de ez a valahogy a kulcsa az egésznek.Legalább törekedjünk a szépre,gondoljuk azt legalább,hogy lesz majd szép lakásunk, ne rögtön egy aluljáró mocskos szegletéről álmodozzunk.Beszéljétek meg,hogy vannak-e közös álmaitok (az már bebizonyosodott,hogy a "Merjünk kicsik lenni" kovácslászlóizmus nagyon káros dolog.)
2012. nov. 17. 22:58
 27/86 anonim ***** válasza:
98%

18-as vagyok és az anyagiasság témában szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy mi a párommal közösen vettük az eljegyzési gyűrűt. Megnéztük, mennyit tudunk rászánni (hát nem túl sokat, de nem is ez volt a lényeg) és kb. fele-fele arányban álltuk. Nem kaptam külön gyűrűt, azt húztuk egymás ujjára, amit aztán az esküvőn is.

Előtte sokszor poénkodtunk, hogy egy összetekert drótot, meg függönykarikát húzott az ujjamra, jókat nevettünk. De mikor tényleg gyűrű választásra került a sor, azt komolynak dolognak éreztük, nem poénkodtuk el valami csicsás műanyag sz...rral. Ha még ennél is kevesebb pénzünk lett volna, akkor valami vékony kis ezüstöt vettünk volna, de valami alkalomhoz méltót.

Van helye a viccnek, a poénnak, de nem mindig és mindenhol.

2012. nov. 17. 22:59
 28/86 anonim ***** válasza:
95%

Bocs, de mi abban az anyagiasság, hogy inkább SEMMIT nem kellett volna adnia? Ez kb olyan, mintha anyádnak szülinapjára ahelyett, hogy rajzolsz valami szépet inkább oda adsz egy félig elhasznált golyós dezedort nincs pénz felkiáltással és röhögsz is egy jót, hogy milyen humor herold vagy.

Itt azokat, akiknek nem tetszett rohadtul nem az zavarja, hogy miért nem költött jó sok lét, hanem az, hogy mi a fenéért kellett ilyen bunkó poénnal elcseszni a lánykérést, hogy beleteszi egy dobozba, aztán gya nincs pénz hónap közepén felkiáltással egy szart adott neki. Ha semmit nem ad neki, az nem fájna ennyire a kérdezőnek az biztos.

Viccet csinált az egészből! Minek kellene örülni? Annak, hogy nem ismeri a barátnőjét, és egy komoly lánykérést ilyen bunkó módon ad elő?

Mondták itt, hogy ez bizonyos helyzetekben még akár aranyos is lehet, de így? Így az egész olyan, mintha direkt meg akarta volna bántani.

Ami biztos nem így van, csak ezek szerint elég béna egy pasas.

2012. nov. 17. 23:03
 29/86 anonim ***** válasza:
4%
Én még jegygyűrűt sem kaptam, csak 2 évvel az eksüvő után. Túl reagálod a dolgokat. Ha csak egy csokor virággal térdel le eléd, akkor nemet mondasz? Ha igen, akkor valóban felszínes vagy.
2012. nov. 17. 23:09
 30/86 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mondjuk, az olyanok, mint idióta, stb ( ráadásul ékezetek nélkül) , nem bizonyulnak hasznosnak! De nem én szavaztam le mindenkit, mert a toplistás dolgot eleve ökörségnek tartom.

Na, az előbb siettem, ezért nem volt érthető. Az, hogy anyagilag nem vagyunk eleresztve, nálunk nem azt jelenti, hogy éhezünk, hanem, hogy jól is élhetnénk ha nem lenne hitelünk. Szóval, ahogy az egyik válaszoló is írta, egy 3000 forintos ezüst vagy akármilyen fém nem okozott volna gondot. A műanyag gyűrűről: ez nem olyan bizsu, hanem a játékboltban kapható 6 éveseknek kitalált díszítsd magad! Ekkor jött a poénos benyögése. És most itt észrevettem, hogy a nagy sietségben kihagytam valamit: igent mondtam, mert szeretem és nem fogok lemondani róla emiatt. Utána fakadtam sírva a fürdőben. És szerintem volt is rá okom! Hisztiből talán! A leglényegesebb infó itt is kimaradt: azért bántott a dolog, mert a barátomnak már volt menyasszonya - aki amúgy lelépett pár héttel eljegyzés után - és a barátom az ő kezét gyertyafényes vacsoránál gyűrűvel kérte meg. Bántott a dolog, hogy én nem vagyok olyan értékes? Azt megértem, hogy nem akarta ugyanúgy, mint az exet, elvégre rossz emlék, de ez nekem erős egyelőre.

2012. nov. 17. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!