Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt komolyan gondolta a mostmár vőlegényem?
utolsónak:neked nem megy a szövegértelmezés?
a 3000 ft-os gyűrű is jó,de itt egy gyerekeknek készült vacakról van szó.a között hogy egy normális de nem giccses lánykérést elvárnék,meg hogy arab olajmágnásoknak szétteszem a lábam azért van különbség!!!pont ez a baj hogy még 3000 ft-ot se volt hajlandó rászánni.persze hogy nem a gyűrű a lényeg,de ha komolyan le akarom élni valakivel az életem megtisztelem azzal hogy nem adok poénból(?) egy kacatot.egyébként beleláttok a fejébe hogy tényleg csak viccnek szánta?mi van ha mindent így fog "elpoénkodni"?egyébként egyeseknek nem tudom miért kell ilyen agresszív bunkó módon válaszolni.
Szia!
Hát ne haragudj, de ha egy fiú igazán komolyan gondolja, akkor gyűjt rá. Ha kell, akkor két évig mert tudja, hogy ez neked fontos. És mivel feltetted az kérdést ez neked fontos. Én nagyon elkeseredtem volna az biztos. Az főleg nem szimpatikus, hogy még hozzá is teszi, hogy hó vége.
21/L
egy MŰANYAG gyűrűnek nem lehet örülni.
Az én férjem egy tábortűznél mondott annyit, "hogy gondoltál-e már arra hogy esetleg lennél-e a feleségem ha megkérném a kezed de sajnos gyűrűt nem tudok adni mert ebben a pillanatban döntöttem el amit már régen tudnom kellett volna..." Fülig vörös volt zavarában, egyből igent mondtam aztán 3 hónap múlva össze házasodtunk nem is volt eljegyzés. -DE nem alázott meg egy sörös kupakkal vagy valami giccses vacakkal.
Szóval szerintem örülj hogy megkérte a kezed, de természetes hogy nem örülsz a poén gyűrűnek.Mert ez a döntés nem poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!