Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan fogadjam el a vőlegénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el a vőlegényem? Egy hónapja volt az eljegyzés.

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 16:30
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Az egy hónap alatt jobban megismertem, mint amikor két éven keresztül együtt jártunk. Most valahogy eltűnt az a varázs, amiért szerettem. Most olyan határozatlannak találom, nem a vezető típus.

Nem tudom, úgy veszem észre, hogy ő igazából lány, belül, lelkileg. Ezt öltözködésben is szeretné megmutatni. Tudom, hogy most nem értitek, de olyan lányos lelkű, sőt kinézetre sem az a tipikus, férfias.

2015. febr. 6. 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Vagy lehet, hogy nap végére elfárad férfinak lenni, és mivel te úgy is támogatod mindenben (erről szól a házasság) leveszed a válláról ezt a terhet. Amúgy összeköltözhettetek volna előtte, akkor is kiderült volna ez, vagy ha össze voltatok, hogy nem vetted észre?
2015. febr. 6. 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
es ez egy honap alatt derult ki?
2015. febr. 6. 16:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen. Már persze sejtettem valamit, de most lett világos. Most sokat foglalkozik a külsejével.
2015. febr. 6. 16:40
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Valamiben nem mondasz igazat. Lehet magadnak is hazudsz. Lényegében mindegy is. Lényeg, hogy így nem kerek a történeted.
2015. febr. 6. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha kételyeid vannak, inkább most gondold meg magad, mint később.

De még csak egy hónap telt el. Hagyj még egy kis időt magatoknak.

2015. febr. 6. 16:54
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mi az amit szeretsz benne ? Miert mondtál neki igen-t ?
2015. febr. 6. 16:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak azért szeretted mert férfiasnak hitted?
2015. febr. 6. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:

tehát nem jön be stílusra, nem jön be viselkedésben ha jól értelmezem a fent írtakat. akkor mi az ami még hozzáköt? (eljegyzésen kívül)

vagy bepánikoltál az eljegyzés miatt? vagy lehet, hogy ezek a tulajdonságai eddig is megvoltak, csak az összeköltözésnél már szembetűnőbb?

minden esetre, szerintem egy darabig lehet még erőltetni a dolgokat, de az már tényleg csak időhúzás, mert egy embert vagy elfogadsz, vagy nem, ez nem fejben dől el.

2015. febr. 6. 17:07
 10/16 anonim ***** válasza:
10%

"sokat foglalkozik a külsejével"

Ezek szerint jobban örülnél egy ápolatlan, ámde férfias csövesnek?!!

2015. febr. 6. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!