Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el a vőlegényem? Egy hónapja volt az eljegyzés.
Az egy hónap alatt jobban megismertem, mint amikor két éven keresztül együtt jártunk. Most valahogy eltűnt az a varázs, amiért szerettem. Most olyan határozatlannak találom, nem a vezető típus.
Nem tudom, úgy veszem észre, hogy ő igazából lány, belül, lelkileg. Ezt öltözködésben is szeretné megmutatni. Tudom, hogy most nem értitek, de olyan lányos lelkű, sőt kinézetre sem az a tipikus, férfias.
Ha kételyeid vannak, inkább most gondold meg magad, mint később.
De még csak egy hónap telt el. Hagyj még egy kis időt magatoknak.
tehát nem jön be stílusra, nem jön be viselkedésben ha jól értelmezem a fent írtakat. akkor mi az ami még hozzáköt? (eljegyzésen kívül)
vagy bepánikoltál az eljegyzés miatt? vagy lehet, hogy ezek a tulajdonságai eddig is megvoltak, csak az összeköltözésnél már szembetűnőbb?
minden esetre, szerintem egy darabig lehet még erőltetni a dolgokat, de az már tényleg csak időhúzás, mert egy embert vagy elfogadsz, vagy nem, ez nem fejben dől el.
"sokat foglalkozik a külsejével"
Ezek szerint jobban örülnél egy ápolatlan, ámde férfias csövesnek?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!