Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megkérte a kezemet. Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Nem állunk jól anyagilag, a gyűrű áráért is egy hétig dolgozott napszámban. Van egy hat hónapos lányunk, de nekem megfelel az élettársi kapcsolat. Sosem gondoltam, hogy ilyesmi megfordul a párom fejében. Sajnos a gyűrűt már megvette amiért haragszom is rá.
Ti hogy döntenétek?
25/N és 19/F
2014. júl. 9. 13:31
31/32 anonim válasza:
Most tényleg bocsi az off-ért, de nagyon remélem hogy én soha nem leszek ilyen helyzetbe.
Azért ne menni férjhez mert akkor nem járnak a szoc. segélyek :O
Ilyen helyzetbe minek vállaltatok gyereket? Eszembe nem jutna!
32/32 anonim válasza:
nézzük csak nálunk házasok vagyunk de mivel férjem hivatalosan nem nálam lakik ezért simán kaptam segélyt,a másik 25 évesen úgy érezted most már kell egy baba? én 28 vagyok és még mindig nem érzem hogy késő lenne majd 30 évesen lesz időm agyalni.Akkor évekig járhattok jegyben és végül aki olyan hülye hogy gyereket csinál a semmi csak mert rájött az anyaság utáni vágy az megérdemli a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!