Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom megkérte a kezemet. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megkérte a kezemet. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Nem állunk jól anyagilag, a gyűrű áráért is egy hétig dolgozott napszámban. Van egy hat hónapos lányunk, de nekem megfelel az élettársi kapcsolat. Sosem gondoltam, hogy ilyesmi megfordul a párom fejében. Sajnos a gyűrűt már megvette amiért haragszom is rá.

Ti hogy döntenétek?

25/N és 19/F

2014. júl. 9. 13:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
64%
Ha már megvette a gyürüt és megkérte a kezed, akkor mondj neki igent, DE! Az esküvő még ne mostanában legyen, ráértek pár év múlva is megtartani.
2014. júl. 9. 13:37
 2/32 anonim ***** válasza:
66%

Mondj igent, a gyűrű már meg van, az eljegyzés ezen kívül nem kerül semmibe. Ez nem azt jelenti, hogy most rohanni kell máris összeházasodni. De egyébként azt is meg lehet oldani két tanúval, nagy lagzi és kiadások nélkül.

Egyébként meg ahogy érzed, a te kezedet kérték meg :)

De akkor nem is mondtál neki semmit?

2014. júl. 9. 13:37
 3/32 anonim ***** válasza:
94%
Tök mindegy, hogy milyen a gyűrű, mennyibe került, honnan van pénze, és a többi körülmény is. Itt most egy a lényeg: Szereted ezt az embert annyira, hogy a felesége legyél? Ha itt teszed fel a kérdést, ahelyett, hogy mosolyogva megköszönöd és igent mondasz neki, akkor szerintem ne menj hozzá!
2014. júl. 9. 13:39
 4/32 Skorpió87 ***** válasza:
81%
Én azzal nem értek egyet,ha már nem álltok jól, akkor miért vállaltatok mégis gyereket? Lehet, hogy a gyereketek miatt is gondolta, hogy jobb lesz így, mindenféleképpen szeretne elköteleződni, ráadásul ezért robotolt egy hetet. Dicsérendő! Nem kölcsön kért, hanem megdolgozott érte. Szeret titeket! Főleg 19 évesen, ez nagyon ritka dolog. Büszke lehetsz rá. Tudom, hogy aggódsz az anyagiak miatt, de ha már idáig is elvoltatok valahogy, akkor biztos segít a párod,hogy jobb legyen. Nem hiszem, hogy csak az orráig látna. Én végül is megbíznék benne! Komoly férfinak látom!
2014. júl. 9. 13:41
 5/32 anonim ***** válasza:
96%

Amikor megkérték a kezemet, akkor nem kérdeztem másoktól, hogy mit mondjak.

Nem lehet, hogy tartasz a korkülönbség miatt?Hiszen a pasas mégiscsak 19 éves.

2014. júl. 9. 13:44
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
24 évesen egy 18 éves fiútól estél teherbe?
2014. júl. 9. 13:46
 7/32 A kérdező kommentje:
Ha hozzámegyek akkor kevesebb pénzt fogok kapni a kicsire, sőt lehet, hogy szociális segèlyt sem fog kapni. A kicsi így is a nevén van.
2014. júl. 9. 13:46
 8/32 anonim ***** válasza:
97%
Akkor mondd neki ezt, amit most leírtál.
2014. júl. 9. 13:49
 9/32 anonim ***** válasza:
70%
Ha szeretnél idővel a felesége lenni mondj igent! Lehet hogy marad az élettársi kapcsolat, de mint gyűrűs menyasszonya leszel a jövőben, ez pedig egy nagyobb elköteleződés a férfi részéről mint a szimpla élettárs. Ha házasodni szeretnétek a későbbiekben el lehet menni akár két tanúval és a kicsivel is az esküvőre és készíteni néhány szép fotót emlékbe a nagy napotokról az utókornak.:-) Ha házasság szóba kerül érdemes megérdeklődni hogy hogy jártok jobban anyagilag. Amikor szültem voltak a kórházban olyan anyukák és apukák akik azért nem házasodtak össze és papíron külön éltek mert így több juttatást kaptak mint egyedül álló szülő. Ezeket is érdemes megérdeklődni. A lényeg: A párodnak fontos vagy és egy hétig dolgozott a gyűrűdért. Örülj neki! Sok boldogságot kívánok nektek akárhogy is döntötök!
 10/32 anonim ***** válasza:
98%
most komolyan csak a pénz miatt akarsz nemet mondani??? azt az anyagias eget. így tényleg inkább az a kérdés, hogy akkor miért kellett gyereket vállalni?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!