Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a barátom a kezemet, de 18évesek vagyunk. Szülőknek el kell ezt mondani vagy "ráér"?
2 éve vagyunk együtt, és nagyon szépen elő volt készítve minden, gyönyörű eljegyzés volt, azonnal igent mondtam..persze a házasság jóval később (több év), ezért nem gondolom hogy feltétlen tudni kell a szülőknek..mondjam hogy csak úgy kaptam a gyűrűt?
18L
Ha már egyszer igent mondtál miért hazudnál a szüleidnek?
Tessék felvállalni a dolgot, ha már a gyűrűt hordod.
Hozzá kell tenni hogy a szüleim nem feltétlen örültek a kapcsolatunknak, sőt.
Egyébként tudtam hogy a párom szándékai komolyak, de hogy ennyire..el se tudom hinni:')
Tudom hogy lesz aki csak azt fogja mondani hogy korai volt, de szerintem ebből is ki lehet lépni úgy, mint egy sima kapcsolatból, ha elromlik. Bár remélem nem kell soha:))
Ha azt vesszük, hogy az eljegyzés házasulási szándék, akkor ott már megvannak azok a feltételek, amik kellenek a házassághoz: többek közt, hogy képesek vagytok az ÖNÁLLÓ életre, hogy a kapcsolatotokba senki nem szólhat bele, mert felvállaljátok.
Őszintén szólva mindezt én inkább egy gesztusként értékelem, ami nagyon szép, meg könnyekig hatódunk, de az eljegyzést nem kell titkolni. Ha titkolni kell, akkor ennyit ér a kapcsolat. Ne haragudj az őszinteségemért.
Az régen rossz, ha úgy gondolod, hogy "ráér". Meg hogy ebből is simán ki lehet lépni. Semmi értéke a dolognak és te se veszed komolyan a dolgot, ebből látszik. Még nagyon gyerek vagy, szerintem felesleges elmondani. Ha véletlenül mégis működne a dolog, akkor pár év múlva, ha konkrét terveitek vannak a jövőre, csináljatok egy igazi eljegyzést, és mondjátok el anyuciéknak is.
Vagy ha elég felnőttnek érzitek magatokat az ilyesmihez, meg komolyanvehetőnek érzed, akkor az a minimum, hogy fel kéne vállalni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!