Mikor jön el az a pont, amikor már el kell mondani a szülőknek, hogy a gyerekük "más"?
Hát figyelj..Szíved joga,hogy elmondod-e nekik..Ha igen,akkor az se gond,ha nem az sem baj,hiszen felnőtt vagy.Ezt csak te döntheted el.
Szerintem mondd el nekik,egyszer úgyis rájönnek.
A szüleid,és szeretnek,el fognak fogadni olyannak,amilyen vagy.
Másra úgysem kényszeríthetnek:)
18/L
Nem fognak haragudni rád a szüleid szóval csak mondd el nekik:)A gyerekük vagy.Esetleg még büszkék is lesznek hogy fel vállaltad magad és a nemi hova tartozásod.Legjobb barátnőm is leszbikus.Nem rég sor került arra hogy elmondja szüleinek.Elfogadták hogy ő más ugyanúgy szeretik.(Később kiderült hogy az apja is meleg...és mindezt 3gyerek után...).Sok sikert:)Drukkolok.
18L
Ez a halogatás semmire nem jó, csak ront a helyzeten inkább. Már el kellett volna mondanod, nem hazudozni.
Úgyis elfogadják, lehet először furcsán állnak majd hozzá, haragudni fognak vagy bármi. De ez így lesz akkor is ha 5 év múlva mondod majd el.
Szülő vagyokhasonló korú lánnyal. Tapsikolni nem fognak, sőt, először biztos kéttségbeesnek a bejelentésedet követő megrázkódtatás után. Magukat is hibázatni fogják (mit hibáztam a neveésében?), ez is fix, mert írod, jó szülők. De ezt nem lehet megspórolni.
Viszont: te a szeretett gyerekük vagy és az is maradsz mindig! Akkor is, ha a legborzasztóbb bűncselekményre vetemednél egy eszement pillanatodban. Ráadásul arról, hogy milyen a nemi beállítottságod, hát arról még csak nem is tehetsz, nem elhatározás kérdése.
Ne félj elmondani, nekem jobban fájna, ha véletenül és mástól tudnám meg, mintha a szemembe mondaná a gyerekem. Fájni fog ez is, de az idő jó gyógygír, hidd el!
Végső soron egy szülőnek az a fontos, hogy boldognak lássa a gyermekét. (Titkolózva nem vagy az.) És hogy azt milyen kacskaringós utakon éri el, hát az már a gyerek dolga:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!