Mikor jön el az a pont, amikor már el kell mondani a szülőknek, hogy a gyerekük "más"?
Én csak magamból indulok ki.
Most várom az első babám,aki kisfiú:) imádom nagyon,már most.Ha egyszer oda állítana elém h ő a fiúkat szereti,hát valószínű összetörnék és biztos sírnék és nehezen dolgoznám fel,de DE AKKOR IS AZ ÉN GYEREKEM!!! és emiatt nem fogok tőle elfordulni,hanem támogatom.Hisz egy szülőnek az a feladata h akármilyen is a gyereke,szeresse!kiállnék mellette,mert ha ő igy boldog akkor én is.
"Viszont: te a szeretett gyerekük vagy és az is maradsz mindig! Akkor is, ha a legborzasztóbb bűncselekményre vetemednél egy eszement pillanatodban."
Igen, ez igaz. Már többször rátértem arra anyámnál, hogy "Te ugye mindig szeretni fogsz, bármit is teszek?" Azt mondta, persze, ne vicceljek már. Csak ez kicsit más, lehet, hogy így elfordulna tőlem.
Felnőtt korod első komoly leckéje. Nem, nem fogadják simán, ezt ne is reméld. Össze fognak omlani. Te viszont belerokkansz lelkileg, ha sokáig húzod.
Várj egy kedvező pillanatot, amikor alkalom van egy jó beszélgetésre és mondd el. Legjobb volna akkor, amikor hármasban vagytok, mert kétszer átélni ugyanazt a szenvedést nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!