Mikor jön el az a pont, amikor már el kell mondani a szülőknek, hogy a gyerekük "más"?
Írtad független vagy, ha nem fogadnak el az az Ő nagyon nagy hülyeségük. A nyakadba varrhatnak egy férjet, szülhetsz még gyereket, kényszerből. Jobb lenne.
Vagy úgy csinálsz majd addig amíg élnek, hogy szerencsétlen vagy a pasik terén, és nincs egy jóravaló akihez hozzámennél, szülnél neki. Kegyesen hazudva ezt nekik. Ha felvállalod, igenis te más vagy, legalább nem lesz az a bűntudatod, hogy átvered őket mindenféle kamu, alibi férfiakkal.
Mivel nő vagy azt sem vághatják a fejedhez, hogy ők unokát akarnak, erre szerintem találhatsz, bocsánat uraim, tenyészbikát, akit csak erre tartasz majd a pároddal:)
Nem a nevelésedtől lesz heteró vagy leszbikus,GENETIKA nézz utána.Amúgy ha ha ilyen rokonom lenne mint te én a marsra menekülnék előled,amúgy heteró vagyok.
28N
Segíteni szeretnék,csak igy messziről nem tudok sajnos.Rokonom gyermekpszichiáter de te már nem vagy az.
Gondold át hogy ezzel a lépéseddel mit okozol a környezetdnek,ne magdara gondolj most hanem rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!