Mikor jön el az a pont, amikor már el kell mondani a szülőknek, hogy a gyerekük "más"?
Csak azon lehet segíteni, aki maga is akarja:)
(Azért azt tudod ugye, hogy belülről rág és mérgez? De miért hagyod, hogy tönkretegyen? Érthetetlen.)
Szia!
Szerintem szüleidnek nagyon nagy fájdalmat fogsz okozni,de az a fájdalom idővel elmúlik. Az életedet viszont tovább kell élni,és ha biztos vagy érzéseidben akkor minden képen tudniuk kell róla. Fiatal vagy még nagyon, és az évek alatt szüleid biztosan belátják,hogy boldog csak így lehetsz.
Vallomáshoz szerintem a saját otthonodat válaszd valami alkalom alkalmával pl szülinap. Könnyebb saját otthonban magabiztosabb lenni,lássák rajtad, hogy boldog vagy.
Szia.
Ha tovább húzod az se Neked nem lesz jó se a szüleidnek. Így is hatalmasat fognak benned csalódni, nem lesz könnyű (én is félek bevallani de csak akkor tervezem ha elköltöztem itthonról), de tartozol nekik ennyivel, hogy elmondd mi a helyzet. Főleg ha ilyen jó viszonyt ápoltok. Másrészt pedig Neked is megterhelő úgy élni. Írtad is, hogy furdal a lelkiismeret. Bele betegetsz. Én is nagyon nehezen tudom "tartani" magam. Tervezem, hogy nővéremnek elmondom (vele jobb a viszonyom mint szüleimmel), de egyszerűen nem tudok bele kezdeni. Néha csak úgy kibökném vagy akármi, de félek a reakciójától. Olyan "rosszul" érzem magam így, sokszor ki vagyok bukva emiatt és nem tudok senkivel beszélni erről. Egy két ismerősöm tudja rólam, de Ők heterók nem zaklathatom mindig az én bajaimmal Őket megvan a maguk bajuk. Szóval teljes mértékben megértelek és drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!