Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a kezemet, de mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezemet, de mégsem?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb vita után, megkérte a párom a kezemet.

Nagyon hirtelen jött, és nem volt nála gyűrű, szóval csak szóban tette fel a kérdést. Igent mondtam, és teljes szívemből úgy is gondoltam. (Már vártam a kérdést...)

Azt mondta, mivel nincs gyűrű, még ne mondjam el senkinek... Legyen ez még a kettőnk titka. (Azt nem mondta meddig.) Azóta eltelt majdnem egy hónap, de még mindig nincs gyűrű.

Nem tudom hova tenni a kérdését. Őszintén gondolta, vagy csak szórakozott velem??? Hogy lehet ezt egyáltalán titokban tartani???

Együtt élünk egy éve.

Vélemény?

2014. ápr. 15. 00:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem kérdezz rá, hogy mégis mikor fogjátok felvállalni, leharapni nem haraphatja le a fejed, hiszen megkérte a kezed és jogosan tennéd fel a kérdést.

Eljegyzési gyűrűnek pedig gondolom nem is aranyat vársz, elég az egyszerű, a házassági már téma, ott meg kell beszélni, de így gondolom nem is anyagi oka van, hogy még nincs gyűrű. Mindenképp rá kell kérdezni, lehet jó oka van rá, csak nem mondja el.

2014. ápr. 15. 01:03
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Egy nagy vita utan en nem jegyeztetnem el magam. Nem meggondolt szandaka volt.
2014. ápr. 15. 02:22
 3/21 anonim ***** válasza:
15%
lehet kíváncsi volt mi lenne a válaszod,gondolom tudni szerette volna,hogy érdemes-e gyűrűt venni,és nem tudja milyen gyűrű tetszene neked is.
2014. ápr. 15. 03:02
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha hamarosan nem kapsz gyűrűt akkor sajnos csak a vita lezárása miatt tette. Kivéve ha anyagi okok miatt késik az igazi lánykérés. De Te ezt biztosan tudod, hogy így van-e.
2014. ápr. 15. 05:51
 5/21 anonim ***** válasza:
98%
Én nem vennék komolyan egy veszekedés utani lany kérést..... Inkabb olyan érzésem lenne, mintha egy próbálna meg elodázni egyenlőre a szakitast, aztán ha a körülmények olyanok, lelép.
2014. ápr. 15. 06:29
 6/21 anonim ***** válasza:
98%
Komolytalan, alap nélküli ígérgetés volt, valószínű, hogy "befogd a szádat". Ha komolyan gondolta volna, akkor már készült volna rá, esetleg már pénze is lett volna félretéve gyűrűre/már megvette volna, csak nem volt nála. De így, hogy tartsátok titokban, meg egy hónapja lapít, és sehol a beígért gyűrű...Esze ágában nincs megkérni. Más lenne, ha pl. azt vágta volna a fejedhez vita közben, hogy te vagy élete szerelme, és majd szeretné, hogy a felesége legyél, de hogy megkéri a kezed, utána meg ez...
2014. ápr. 15. 06:31
 7/21 anonim ***** válasza:
68%

Lány kéréshez NEM kell gyűrű. Az csupán egy ajándék.

De azt tisztáznám vele, hogy mikor veszitek meg a karikagyűrűket, amivel eljegyzitek egymást. Azt is, hogy mikor akartok házasságot kötni.

Akkor kiderül, hogy komolyan gondolta-e?

2014. ápr. 15. 06:36
 8/21 anonim ***** válasza:
98%

Ez lánykés csak egy kétségbeesett lépés volt a részéről. Nem esküvőt akar, hanem csak ezzel akart megtartani (egyelőre).

Azért a kettőtök kis titka, és ne mondd el senkinek, mert egyébként nem gondolta komolyan. Tehát jobb lenne, ha a rokonok és barátok nem azon csámcsognának, hogy mikor lesz az esküvő, mert onnantól ezt már nem lehet visszacsinálni.

Így most abban reménykedik, ha nem hozza szóba, meg te se hánytorgatod fel, akkor elsunnyoghatja, ha nem is végleg, de mondjuk pár évig.

Vagy elkezded rágni a fülét, hogy akkor hogy is volt az lánykérés, mikor leszel igazi gyűrűs menyasszony, mikor mondjátok el a családnak, stb. És akkor vagy összevesztek megint, akár ezúttal végleg is, vagy kénytelen lesz elvenni, miközben ez inkább kényszer, mint elhatározás.

Ebben az esetben jön az a kellemetlen szitu, hogy bebörtönözve, becsapva érzi magát, kelepcéből pedig mindenki szabadulni akar.

Szóval a helyedben egyszer leülnék vele, és rákérdeznék, hogy mennyire gondolta komolyan? Mert ha még várni akar, akkor megérted, és vársz rá, de ha tényleg el akar venni, akkor jó neked egy egyszerű gyűrű, kicsi szertartás, stb, mert a házasság nem a felesleges pénzköltésről szól.

Csak aztán nehogy hiszti és sértődés legyen, ha kiderül, hogy megijedt, mert dehogy is akar nősülni.

2014. ápr. 15. 06:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagy veszekedes utan lanykeres?

Miert veszekedtettek? Lehet csak azert mondta, hogy befejezetek a vitat.

2014. ápr. 15. 08:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Veszekedés után? Csak azt akarta,hogy végre nyugi legyen, ezt a lánykérést elfelejtheted
2014. ápr. 15. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!