A párom megkérte a kezemet (összeköltözést is szeretne), de én nemet mondtam, mert ő nem áll jól anyagilag?
Nos, ha szereted és hozzámennél egyébként, akkor mondhattál volna igent, az összeköltözésre pedig azt, hogy majd akkor, ha minkettőtöknek stabil a háttere. Ebből értett volna, de mégsem lett volna visszautasítás.
Hogy fogadta?
Hány évesek vagytok?
na ez azstán szép kis kapcsolat!
szegény pasi! remélem lelép!!!
Ne menj hozzá, hanem árusítsd ki magad kilóra.A magadért kapott pénzt számolgathatod reggeltől estig.
Más:
szerelem? szeretet? semmi?
Én megértelek valahol!
Nem azt mondtad,hogy nem szereted,nem? Hanem azt,hogy nem akarod eltartani.
Manapság az egyetemista szerelmesek is akkor házasodnak össze,ha mindkettejüknek van munkája.(az én környezetemben több ilyen is van.)
Szerintem valahol álszent dolog lenne azt mondani,hogy 2010-ben Európában,ez egy olyan nagy szemétség lenne...
Én igent mondtam volna,pláne ha nem az ő hibájából rúgták ki a munkahelyről. Amúgy meg állást találni bizony időbe telik. És tök mindegy hogy fiú vagy lány vagy-e,illetve van-e diplomád vagy nincsen. Szóval biztosan beletelik x-időbe amíg talál munkát,de ha igazán tiszta szívedből szereted akkor állj mellette és bíztasd őt,mert az sokat jelent. (És így van jövője egy kapcsolatnak,mert bárki bármikor kerülhet hasonló helyzetbe. Lehet legközelebb pont neked nem lesz munkád,de ne adja az ég,hogy ez legyen). :(
Az persze már más tészta,ha nem is tesz azért,hogy találjon munkát...
Azért a párod is szép kis alak.
Nekem nemrég mesélte el a párom, hogy már egy éve meg akart kérni, már kinézte a gyűrűt is meg minden, de pont akkor egyik napról a másikra kirúgták. Így pedig hagyta az egészet, amíg nem talált másik állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!