A párom megkérte a kezemet (összeköltözést is szeretne), de én nemet mondtam, mert ő nem áll jól anyagilag?
Itt nemcsak a munkáról van szó.
Tegyük fel összeköltözünk (mert ő leginkább ezt szeretné, nem muszáj azonnal összeházasodni), ő nem talál állandó munkát, akár 1 évig, mert van erre példa bőven. Mi meg addig szépen feléljük a pénzemet és utána mi lesz, ha bármire ki kellene adni pénzt?
Kezdhetem elölről azt, amiért 10 éve dolgozom. Ráadásul addig sem tudok félretenni, mert saját magamat kevesebb pénzből is fenn tudom tartani, mint 2 embert (ez egyértelmű).
Emiatt én nem gondolom magamat pénzéhesnek, egyszerűen reálisnak. De úgy látszik itt sokaknak más erről a véleménye.
te aztán pénzéhes vagy..!
lehet hogy most nem áll jól anyagilag, de kereshet munkát(vagy JOBB munkát)amivel több pénze lesz..ezért nemet mondani..biztos nagyon szereted.(N)
Pénzéhes akkor lenne ha le akarná húzni a faszit, egyelőre pedig ő az, aki megdolgozott a pénzéért és azért 10 év nem kevés és most őszintén, ti belemennétek abba, hogy eltartsatok valakit???
Az eljegyzésre igent mondtam volna, de utálhattok, az összeköltözésre határozott nemet. Én sem hagynám, hogy 10 év munkám fél év alatt elússzon.
Vicces válaszolók vannak itt.
Ha nem akarja eltartani a párját, akkor már menjen hozzá egy pénzes pasihoz érdekből.
Komolyan nem látjátok, hogy nem erről van szó?
Teljesen más, amikor már házasok és akkor van gond. Akkor már a másik mellé kell állni.
De most, amikor dönteni kell, igenis mérlegelni kell a pénzkérdést. Ez keseríti meg a házasságok nagy részét.
Ha már igent mond, onnan nem lehet (nem kéne) visszatáncolni.
A kérdezőnek több esze van, mint a sok okos válaszolónak. Most kell ezt a döntést meghozni, nem később válni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!