Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a kezemet, de mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezemet, de mégsem?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb vita után, megkérte a párom a kezemet.

Nagyon hirtelen jött, és nem volt nála gyűrű, szóval csak szóban tette fel a kérdést. Igent mondtam, és teljes szívemből úgy is gondoltam. (Már vártam a kérdést...)

Azt mondta, mivel nincs gyűrű, még ne mondjam el senkinek... Legyen ez még a kettőnk titka. (Azt nem mondta meddig.) Azóta eltelt majdnem egy hónap, de még mindig nincs gyűrű.

Nem tudom hova tenni a kérdését. Őszintén gondolta, vagy csak szórakozott velem??? Hogy lehet ezt egyáltalán titokban tartani???

Együtt élünk egy éve.

Vélemény?

2014. ápr. 15. 00:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvolt a lánykérés, akkor nyugodtan hozd fel a témát, hogy akkor mik a tervek, mikor mondjátok el és hasonlók. Ha idegesen reagál a téma firtatására, akkor valószínű csak azért mondta, hogy fogd be a szád.
2014. ápr. 15. 11:05
 12/21 anonim ***** válasza:
35%

ne mond el senkinek, de már az egész net tudja :D

szerintem még nem választotta ki a megfelelő gyűrűt, biztos nemsokára odaadja!!

2014. ápr. 15. 14:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Azért azt is jó, ha tudjátok, hogy ő volt már házas. Gondolom 100-szor is meggondolja, hogy kit vesz el másodjára. Viszont, ha már kimondta??...

Már rákérdeztem, hogy komolyan gondolta -e, és azt mondta igen (régebben is beszéltünk már erről), csak meglepetést szeretne okozni, és megkért, hogy többet ne hozzam fel a témát.

Pénz az nem probléma, ebben biztos vagyok. Ízlésemet tudja. Neki is jó ízlése van, ettől is nem félek.

10 év van köztünk. Nincs még gyereke, és nekem sem.

Nem akarom, hogy "idős" apa legyen.

Vagy nem szólok semmit és várok a "nem tudom mire", vagy elhagyom, és új életet kezdek, amíg nem késő.

A vita tárgya, már nem tudom mi volt.

2014. ápr. 15. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Már rákérdeztem, hogy komolyan gondolta -e, és azt mondta igen (régebben is beszéltünk már erről), csak meglepetést szeretne okozni, és megkért, hogy többet ne hozzam fel a témát. "

Wow, ezt nagyon kedvesen lerendezte...+legyen titok, mert nincs még gyűrű, de azóta se kaptál...

Pontosan, amit mondtál: jól megnézi kit vesz el legközelebb = most jól megnéz téged, mert a vita hevében meggondolatlanul kicsúszott a száján az a mondat, amivel egy nőt el lehet kussoltatni és doromboló kiscicává tenni. Csak ő épp nem gondolta akkor komolyan, hogy ennek következménye is lesz. Ne hozd fel a témát többet...hát ez rém kedves, na, tudod, kivel szórakozna...

2014. ápr. 16. 06:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, utolsó válaszoló. Ez kicseszés a javából!!! :(
2014. ápr. 16. 12:29
 16/21 Mancó válasza:
100%
Szerintem még adj neki egy kis időt, mert ez tényleg csak félig lánykérés volt (vita után), talán még épp a gyűrű elkészültére vár! Ha szereted, akkor bíznod kell benne!!
2014. ápr. 16. 15:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Na, erre a pasira varhatsz, hogy mikor lesz a ferjed.
2014. ápr. 16. 15:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem gondolta komolyan...

Én a helyedben azért csak-csak forszíroznám a dolgot. A miheztartás végett. Ez pont nem egy olyan dolog, amivel szórakozni szokás.

2014. ápr. 23. 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Történt azóta vmi fejlemény?
2014. máj. 9. 09:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező?
2014. jún. 12. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!