Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom megkérte a kezemet. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megkérte a kezemet. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Nem állunk jól anyagilag, a gyűrű áráért is egy hétig dolgozott napszámban. Van egy hat hónapos lányunk, de nekem megfelel az élettársi kapcsolat. Sosem gondoltam, hogy ilyesmi megfordul a párom fejében. Sajnos a gyűrűt már megvette amiért haragszom is rá.

Ti hogy döntenétek?

25/N és 19/F

2014. júl. 9. 13:31
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Ezt a kapcsolatot ő akarta nagyon, engem mindig is zavart az, hogy hat évvel fiatalabb tőlem. Kapcsolatunk elején feltett nekem egy olyan kérdést, hogy "ha gyereket csinálnék neked akkor szeretnél?" Tudta, hogy a korom miatt már szeretnék gyereket.

Én szeretem őt meg az az ezer forint amivel több családit kapok nem húz ki a sárból, de nem akarok hozzámenni.

2014. júl. 9. 14:30
 22/32 anonim ***** válasza:
96%
De miért nem akarsz hozzámenni? Gyereketek is van. Nem vele tervezed a jövődet? Vagy elvből nem szereted a házasságot?
2014. júl. 9. 14:31
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
... Kérdező .. Komolyan el vagyok képedve -.- . A legfőképpen a kislányotokat sajnálom ! De a srácot is ,felhasználtad arra ,hogy gyereket csináljon neked ! Az én szememben számító vagy ! 1000.- forinton múlik,hogy összekötöd e az életed a gyereked apjával .Azt a mindenit !!! De jól döntöttél ,ne menj hozzá a srác jobban jár úgy .Viszont legalább legyél őszinte !!!
2014. júl. 9. 14:36
 24/32 anonim ***** válasza:
96%
Ha szereted őt, természetesen mondj igent. Az nem jelenti azt, hogy össze is kell házasodni, semmi nem tiltja, hogy jegyben járjatok akár életetek végéig. De ez egy bizonyíték részéről, hogy komolyan gondolja, ha te is, akkor nem mondhatsz erre nemet. Amúgy az esküvőt pénz nélkül is le lehet bonyolítani, mi a férjemmel egy fillért sem költöttünk rám, pedig megtehettük volna, de minek. Még csokrom sem volt és kölyökpezsgővel koccintottunk, nagyon szép volt a szertartás. Utána elmentünk négyesben vacsizni, de ha nem mentünk volna, akkor sem történt volna semmi. A szülőknek később mondtuk el, mérgesek voltak, de kit érdekel.
2014. júl. 9. 14:42
 25/32 anonim ***** válasza:
96%
Talán fontosnak érezted a korkülönbséget hangsúlyozni, talán emiatt érzed úgy, hogy nem leszel mellette biztonságban, mert még ő is gyerek?
2014. júl. 9. 14:44
 26/32 anonim ***** válasza:
59%
Kamu az egész. 25 évesen egy nő még nem érzi azt, hogy kifut az időből, ha nem vállal gyereket. Meg az egész sztori úgy ahogy van egy nagy hazugság.
2014. júl. 9. 14:48
 27/32 anonim ***** válasza:
64%
De ha zavart minek szültél neki gyereket? Beteg vagy? -,- most kihasználtad a semmiért -,- am meg miert zavar hogy 6 evvel fiatalabb? Ha egy szinten vagytok..
2014. júl. 9. 14:50
 28/32 anonim ***** válasza:
93%

A helyedben nem mennék hozzá.

Személy szerint mindenképpen rátok fér még pár év együttélési próbaidő.

A gyűrűért nem kell haragudni,vannak,akiknél hosszú a jegyesség.

2014. júl. 9. 16:12
 29/32 anonim ***** válasza:
55%

6-os . Miért, mi a problémád? Az hogy fiatalabb a pasi? És akkor?

Egyébként meg kérdező, ha szereted mondj igent. De az hogy a pénzért nem akarsz hozzámenni a gyereked apjához, nagyon gáz...szereted egyáltalán?

2014. júl. 9. 17:58
 30/32 anonim ***** válasza:
58%

visszavonom amit írtam... előtte nem olvastam el a válaszaidat.

NE MENJ HOZZÁ!!! Egyel kevesebb válás lesz pár év múlva. Egyébként te ezt a pasit nem szereted, az is biztos.... kihasználtad, és össze sem akarod magad kötni vele egy életre. És mi az hogy ő akarta a kapcsolatot? Ő szeret, te meg kihasználtad.

Az ég óvja meg a férfiakat az ilyen nőktől...

Bár ő sem lehet valami okos férfiként, ha egyáltalán szóba állt veled..

2014. júl. 9. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!