Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megkérte a kezemet. Mit mondjak neki?
Nem állunk jól anyagilag, a gyűrű áráért is egy hétig dolgozott napszámban. Van egy hat hónapos lányunk, de nekem megfelel az élettársi kapcsolat. Sosem gondoltam, hogy ilyesmi megfordul a párom fejében. Sajnos a gyűrűt már megvette amiért haragszom is rá.
Ti hogy döntenétek?
25/N és 19/F
Ezt a kapcsolatot ő akarta nagyon, engem mindig is zavart az, hogy hat évvel fiatalabb tőlem. Kapcsolatunk elején feltett nekem egy olyan kérdést, hogy "ha gyereket csinálnék neked akkor szeretnél?" Tudta, hogy a korom miatt már szeretnék gyereket.
Én szeretem őt meg az az ezer forint amivel több családit kapok nem húz ki a sárból, de nem akarok hozzámenni.
A helyedben nem mennék hozzá.
Személy szerint mindenképpen rátok fér még pár év együttélési próbaidő.
A gyűrűért nem kell haragudni,vannak,akiknél hosszú a jegyesség.
6-os . Miért, mi a problémád? Az hogy fiatalabb a pasi? És akkor?
Egyébként meg kérdező, ha szereted mondj igent. De az hogy a pénzért nem akarsz hozzámenni a gyereked apjához, nagyon gáz...szereted egyáltalán?
visszavonom amit írtam... előtte nem olvastam el a válaszaidat.
NE MENJ HOZZÁ!!! Egyel kevesebb válás lesz pár év múlva. Egyébként te ezt a pasit nem szereted, az is biztos.... kihasználtad, és össze sem akarod magad kötni vele egy életre. És mi az hogy ő akarta a kapcsolatot? Ő szeret, te meg kihasználtad.
Az ég óvja meg a férfiakat az ilyen nőktől...
Bár ő sem lehet valami okos férfiként, ha egyáltalán szóba állt veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!