Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megkérte a kezemet. Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Nem állunk jól anyagilag, a gyűrű áráért is egy hétig dolgozott napszámban. Van egy hat hónapos lányunk, de nekem megfelel az élettársi kapcsolat. Sosem gondoltam, hogy ilyesmi megfordul a párom fejében. Sajnos a gyűrűt már megvette amiért haragszom is rá.
Ti hogy döntenétek?
25/N és 19/F
2014. júl. 9. 13:31
11/32 anonim válasza:
remélem, hogy ez a kérdés kamu...
12/32 anonim válasza:
Hozzáakarsz menni egy 19 éveshez?Tőle estél teherbe?Ne haragudj,te nem vagy normális.Neki te csak egy szép kis kaland voltál,azt gondolod,hogy ebből hosszú,komoly párkapcsolat lesz?
Az oké,hogy most szerelmes meg minden,de fiatal.Én ismerem a saját korosztályomat...:')
És a gyereked is majd mit fog szólni,hogy a apja a fiatalabb?Na,hát szégyen.
Pedig 18 évesen nem vagyok begyöpösödött,de ez már nekem is sok,itt túl nagy a felelőtlenség!
13/32 anonim válasza:
11.! Rengetegen csinálják így..
15/32 anonim válasza:
Megkéri a kezed , 1 hétig dolgozott erre haragszol rá...szép volt! (Y) fu hallod kevesebb pénzt fogsz kapni uristen most mar vilaghaboru van , sztem ne is menj hozza sot szakits vele
16/32 anonim válasza:
Mondj nemet! Jobb lesz mindenkinek!
17/32 anonim válasza:
A 12-es "nagy élettapasztalata" azt mutatja hogy a külsőségek a döntőek az ő életében. De azok jelenleg nagyon.
18/32 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a gyerek már eleve nagyobb kapocs és összetartó erő közöttetek, mint a papír, de az is normális dolog, hogy ha gyerek van, akkor házasodni is szokás, ezért kérte meg a kezedet. ha anyagilag jobban jöttök ki úgy, hogy nem vagytok házasok, akkor tényleg nem célszerű ezt most megejteni. Maga a házasodás nem drága, csak a termet kell kibérelni, max. 10 ezer forintból ez a része megvan. Gondolom a nagy esküvő szóba sem jöhet. De ekkora szegénységben igenis szempont, hogy mennyit kapsz a gyerek után, mivel ilyenkor a gyerek érdekeit nézi az állam, ő pedig nem tehet sem a korotokról, sem az anyagi helyzetetekről, emiatt a minél több pénz mellett kell döntenetek, a romantika most mindegy.
19/32 anonim válasza:
Szültél egy gyereket a 6 évvel fiatalabb pasidnak. Ennél nagyobb felelősség nincs, és most azon anyagiaskodsz, mert vett neked egy gyűrűt amiért megdolgozott és szívből adja? Végül is mit szeretnél? Mi kell neked? Már megvette, fogadd el. Hidd el, nem csak a létfenntartásért születtünk a földre, értsd meg, igen is lehet kiszorítani más, emberi dolgokra is. Mi a bajod? Hogy elköltötte a kenyérre valót? Biztos nem így van, hisz akkor nem tette volna. Jut kenyérre és jutott a gyűrűre. Hát akkor mi a baj? Nem gondolod vele komolyan?
20/32 zabmester válasza:
Miért kapnál kevesebb pénzt, ha összeházasodtok? Vagy most mire föl kapsz többet? Hiszen gondolom együtt éltek, nem? Nem vagy egyedülálló, közös háztartásban éltek és neveltek gyereket. Ha ennek ellenére így többet kapsz, mintha házasok lennétek, akkor az szimpla csalás, és ha egyszer kitudódik (mondjuk felnyom egy szomszéd), akkor mindent vissza kell fizetni, amit jogtalanul felvettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!