Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valasztas ele allitott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valasztas ele allitott a menyasszonyom es nem tudom mi lenne a helyes dontes?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom akit egesz pici korom ota ismerek. Oviba, suliba es kesobb a gimibe is ugyan oda jartunk. Mindent megosztok vele es o is sok mindent elmond nekem. Volt egy komoly betegsegem es o mindig ott volt velem!! O meg egyetemista en mar dolgozok.

Neki is nekem van/volt parkapcsolatunk, de koztunk soha nem volt tobb baratsagnal.

Volt ido (olyan 16-17 eves lehettem), amikor ugy ereztem szerelmes vagyok bele, de mivel akkor volt baratja nem mondtam el neki mit erzek. Es O sem kozeledett felem "ugy".

Neki most nincs kapcsolata, nem regen ert veget.

Nekem viszont ket eve van egy baratnom akit szerettem volna eljegyezni, de nemet mondott.

Azt mondta valasszak koztuk, mert o nem hisz abban hogy ffi es no kozott baratsag lehet. Az is igaz, hogy a legtobb kapcsolatomba problemat okozott, hogy O a legjobb baratom es volt olyan hogy neki azert ert veget egy kapcsolata mert a fiu megtiltotta hogy talakozzunk.

Nem tudom, hogy mit tegyek 20 eve vagyunk baratok szinte naponta beszelunk (napkozben tesszuk ezt es nem este mig a parommal vagyok es hetente tobbszor is ossze futunk ebedelni vagy kavezni).

De a parommal is nagyon jo minden csak ez vett arnyekot a kapcsolatunkra.

Nagyon tanacstalan vagyok, dobjam el azt az embert aki husz eve mindig meg a legnehezebb idoben is mellettem volt??

Nem is tudom, hogy kepes lennek e ele allni es ezt megmondani neki!

Orulnek egy ket hasznos tanacsnak.

2014. máj. 7. 11:49
 81/111 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ismerős ez a "baráti" kapcsolat, hiszen én ugyanilyenben voltam 10 évig. Annyi, hogy én vagyok a nő. 14 éves voltam amikor chaten elkezdtem beszélgetni egy sráccal, majd egyre gyakrabban, végül minden nap, hol telefonon, hol neten stb. Mindent tudtunk egymásról,hiányzott ha esetleg pár napig nem hallottam felőle. Ha bármi problémája volt a barátnőivel, rögtön engem hívott fel, nekem mondta el minden baját/bánatát és fordítva is. Majdnem minden párja féltékeny volt rám, és fordítva is. Nagyon jó barátok voltunk, de ez a barátság olyan volt, hogy 1 hajszál választotta el a szerelemtől. Mindig is sokkal több volt, mélyebb mint egy sima barátság... Egy időben én is harcoltam a párjaimmal, hogy nem így van, és nem engedtem nekik, de egy idő után rá kellett jönnöm, hogy igazuk volt. Annyi, hogy mi ezzel a férfival mindketten ugyanazt éreztük, de valamiért mégsem léptünk tovább.. Így voltak időszakok amikor hónapokig, fél évig nem tartottuk inkább a kapcsolatot, eleget téve a párjaink kérésének és figyelembe vettük az érzéseiket. Szakítóok még nem volt a másik fél személye, de az is igaz, hogy személyesen nem találkoztunk, töltöttük együtt az ebédidőt vagy pár órát majdnem minden nap..ha így lett volna biztosan nem lett volna sosem normális párkapcsolatunk, illetve valószínűleg együtt lennénk. Csak a távolság miatt nem volt köztünk sosem semmi. Ma már nem tartjuk 1 éve a kapcsolatot, inkább megszakítottuk, így könnyebb mindkettőnknek. De nem mondom, hogy nem jut eszembe a mai napig, illetve nem hívnám fel, hogy van. Azóta vőlegényem van, összeköltöztünk, de a kapcsolatunk elején még képben volt a férfi, és okozott nehézséget. Ő pedig majdnem mindenkiben engem keresett..tehát ennyit arról, hogy nem érzel többet a lány iránt mint barátság kedves kérdező. Ha már ennyire tiltakozol az ellen, hogy leredukáld a találkozásokat/kapcsolattartást, ott el kellene gondolkoznod. És teljes mértékben igaza van a menyasszonyodnak.
2014. máj. 9. 11:18
 82/111 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, akárhogy csűröd csavarod:

A: ez nem normális barátság. Nekem is van férfi barátom, és nem beszélek vele minden nap, nem találkozom vele heti többször, pedig nagyon-nagyon fontos nekem. A nő barátaimmal sem találkozom naponta és nem is beszélünk ilyen gyakran. Az amit te művelsz, az egy komplett kapcsolat, csak nem tudom, minek neked mellé még egy menyasszony is.

B: Nemes egyszerűséggel szerelmes vagy a havercsajba, a párodba pedig NEM! Ezt be kellene látnod. Amúgy meg feküdj le a havercsajjal, hidd el, meg fog mindent oldani. Vagy megszakítjátok kapcsolatot örökre, vagy tudtok barátok maradni, de normális szinten, esetleg összejöttök. Csak nyerhetsz, mert ez a kapcsolat ami a havercsajhoz fűz téged teljesen abnormális!!! Döntsd meg és minden kiderül, én ezen az állásponton vagyok. A párodat meg engedd el, hagy találjon egy olyan faszit akinek ő a másik fele...

2014. máj. 9. 16:35
 83/111 anonim ***** válasza:
76%
Fejlemény?
2014. máj. 17. 10:13
 84/111 A kérdező kommentje:

Elmondtam a barat baratnomnek, hogy mi a helyzett es azt mondta megerti a paromat (bar szerinte nem hozzam valo ez a lany), es hogy barhogy is dontok O megert engem es hogy ha O az akalya a boldogsagomnak inkabb ne talalkozzunk tobbet (de azert tudjam hogy mindig szamithatok ra).

Sirt (majdnem en is).

A paromnak elmomdtam, erre ez sem volt neki "eleg",

nem tudom miert elkezdett csunyan beszelni rola, hogy mar reg ezt kellett voln tennem akkor most nem itt tartanek mar reg csaladom lehetne csak ez a pic sa mindig visszahuzott, es az ilyen vampiroktol jobb is megszbadulni egyedul fog maradni egesz eletebe mert egy onzo senkihazi........ Kertem ne beszeljen igy rola, vegulis osszevesztunk. Most en nem beszelek vele (hivogatt, ir , szazszor bocsanatott kert mar , ez vasarnap tortent).

2014. máj. 17. 10:49
 85/111 anonim ***** válasza:
85%

Pedig csak a teljes igazságot mondta. Csak képtelen vagy belátni...

Remélem szegény lány hamar talál valakit, aki normálisan kezeli a kapcsolatait.

2014. máj. 17. 11:55
 86/111 anonim ***** válasza:
87%

De látod megint?

A "barátnő" szerint nem vagytok összevalók a lánnyal, és sírt, amiért mondtad, hogy ne találkozzatok.

A menyasszonyodnak ezt elmondtad, ő pedig a véleményét arról, hogy már sokkal korábban meg kellett volna tenned, mert látta, hogy ez a lány húzott vissza. Erre te összevesztél vele. A menyasszonyod előtt is a "barátnőt" véded, és most nem beszélsz a menyasszonyoddal.

Hiába no, neked a másik lány a fontosabb.

2014. máj. 17. 11:56
 87/111 anonim ***** válasza:
86%
Azt hiszem a barát-barátnő reakciója minket igazolt (nem hozzád való a menyasszonyod, meg még sírt is). Te tényleg nem látod a fától az erdőt???
2014. máj. 17. 12:29
 88/111 A kérdező kommentje:

A barat-baratnom semmi rosszat nem mondott a paromrol, annyit mondott, hogy O nem ot, nem ilyen lanyt kepzelt mellem, de ha en szeretem es ot valasztottam remeli hogy boldogok leszunk es ha ennek O az akadalya akkor inkabb ne tartsunk ilyen szoros kapcsolatott vagy szakitsunk meg minden kontaktott, ahogy en jobbnak lattom.

A paromnak mikor meg momdtam, teljesen kifordult magabol pocskondiazta a baratnom es elmondta mindennek - nem ertem hogy miert hisz megtettem amit akart.

2014. máj. 17. 12:41
 89/111 anonim ***** válasza:
78%

hááát:D ne haragudj de nő lévén elárulom ez nálunk egy taktika, eljátszuk a szende jó kislányt de azért beszúrunk egy olyan mondatot hogy(nem hozzád való szerintem) ha őszintén igazi csak barátod lenne nem szúrta volna be ezt a mondatot hanem csak annyit mond jó ha ettől boldog vagy legyen. De ő sajnáltatta magát hogy ő milyen jó mert megteszi ezt érted és finoman lehordta a menyasszonyodat, ez a csajok taktikája fiatal kamaszként én is tettem már ilyet és nem vagyok rá büszke...

Te pedig egy szűklátókörű idióta vagy ha ennyi oldal után sem látod be sajnálom a csajodat

2014. máj. 17. 12:58
 90/111 anonim ***** válasza:
83%
Na ez volt a jel! Nem a menyasszonyodat képzeli melléd, hanem MAGÁT. ÉS amiket írsz, te pedig magadat őmellé, szóval hozzátok már tető alá a dolgot, aztán mindenki megnyugszik.
2014. máj. 17. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!