Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valasztas ele allitott a menyasszonyom es nem tudom mi lenne a helyes dontes?
Van egy baratnom akit egesz pici korom ota ismerek. Oviba, suliba es kesobb a gimibe is ugyan oda jartunk. Mindent megosztok vele es o is sok mindent elmond nekem. Volt egy komoly betegsegem es o mindig ott volt velem!! O meg egyetemista en mar dolgozok.
Neki is nekem van/volt parkapcsolatunk, de koztunk soha nem volt tobb baratsagnal.
Volt ido (olyan 16-17 eves lehettem), amikor ugy ereztem szerelmes vagyok bele, de mivel akkor volt baratja nem mondtam el neki mit erzek. Es O sem kozeledett felem "ugy".
Neki most nincs kapcsolata, nem regen ert veget.
Nekem viszont ket eve van egy baratnom akit szerettem volna eljegyezni, de nemet mondott.
Azt mondta valasszak koztuk, mert o nem hisz abban hogy ffi es no kozott baratsag lehet. Az is igaz, hogy a legtobb kapcsolatomba problemat okozott, hogy O a legjobb baratom es volt olyan hogy neki azert ert veget egy kapcsolata mert a fiu megtiltotta hogy talakozzunk.
Nem tudom, hogy mit tegyek 20 eve vagyunk baratok szinte naponta beszelunk (napkozben tesszuk ezt es nem este mig a parommal vagyok es hetente tobbszor is ossze futunk ebedelni vagy kavezni).
De a parommal is nagyon jo minden csak ez vett arnyekot a kapcsolatunkra.
Nagyon tanacstalan vagyok, dobjam el azt az embert aki husz eve mindig meg a legnehezebb idoben is mellettem volt??
Nem is tudom, hogy kepes lennek e ele allni es ezt megmondani neki!
Orulnek egy ket hasznos tanacsnak.
Nem olvastam még el a válaszokat, hogy ne befolyásoljon.
Szerintem a majdnem menyasszonyod nem bízik benned. Így semmi értelme vele maradnod. Valamint ez hogy választanod kell, tiszta ÉRZELMI ZSAROLÁS, semmi más!!!!!
Az meg egy orbitális marhaság, hogy nincs férfi és nő között barátság.
Nekem van férfi barátom, pedig házas vagyok. A férjem is ismeri a srácot, és az ég világon semmi bajuk egymással, se velem, se a barátsággal, se semmivel.
Az a lényeg, hogy a férjem megbízik bennem, tudja hogy sose csalnám meg sem ezzel a pasival sem senki mással. Amúgy is előbb ismertem a barátot, mint a férjemet....szóval ha bejönnénk egymásnak Úgy, akkor lett volna köztünk valami. De soha semmi nem volt.
A férjemnek is vannak lány barátai a baráti körében. Én is ismerem őket. Köztük sem volt soha semmi, mert a férjem nem akarta! Az egyik csaj ugyan igen... de az nem lényeg, mert vissza lett utasítva.
Ilyen őt nem érdemes elvenni mert előbb utóbb mindenkivel valami baja lesz, ha most engedsz neki...jól gondold meg!!! N/28
61-es válaszoló, és te is szerelmes voltál a férfi barátodba, ma is vonzódsz hozzá szexuálisan, nem tudsz nélküle meglenni egy napig sem, őt érzed a másik felednek, mint a kérdező a barátnőjét? A férjeddel meg csak úgy jól megvagytok? Mert ha így van, akkor tényleg piszok megértő férjet fogtál ki. :)
Az én férjemnek is vannak női barátai, nekem is férfiak, de így ez nekem sok lenne, én nem is maradnék ilyen kapcsolatban.
Tényleg nem kellene egyébként a menyasszony jelöltnek a kérdezőt választás elé állítani, hanem neki kéne tovább lépni ebből a kapcsolatból, mert bizony itt hárman vannak.
Tetszett nekem a barát úgy 1 évig, de ez megszűnt amikor a férjemmel összejöttünk. Onnantól a barát már csak barát volt. És igen, ezt is tudja a férjem. És megbízik bennem. Úgy is hogy mi a baráttal csak ketten szoktunk találkozni. A férjem meg értem jön amikor végzünk, és ők is köszönnek egymásnak.
Nem éreztem a másik felemnek, csak jó barátnak.
De mindenkinek más az érzelmi világa...nem mindenki szeret egyformán egy barátot. A kérdező esetleg erősebben tud szereti egy barátot is, nem csak egy partnert.... remélem érthető. Szóval értelmetlen összehasonlítani azt amit én éreztem a barát iránt azzal amit a kérdező érez a barát barátnője iránt.
Szerelmet csak a férjem iránt érzek.
Talán volt fellángolás a másik srác iránt...és jó pasinak is tartom.. de ennyi. Ez nem lényeg. Fellángolás régebbi kapcsolatomban is volt.
Igazából engem az zavarna egy ilyen kapcsolatban, hogy ott lenne a párom, akinek egyik oldalon ott lenne a "barát", aki az ő másik fele (ami nálam már egy nagy szó, ha valaki így érez), aki iránt komoly testi, lelki vonzalmat érez, aki az igazi lelki társa egyben és a másik oldalon ott lennék én, akivel jól elvan, mert hasonló a természetünk.
Egy ilyen másodhegedűs szerep nem mindenkinek való. Szerintem érthető, ha valaki nem szeretne ilyen kapcsolatban élni, hanem olyanban, ahol ő a másik fél, a lelki társ, stb. Én sem kötöttem volna össze az életem valakivel csak azért, mert hasonló a temperamentumunk és végül is jól elvagyunk.
Lehet, hogy sokan vannak, akiknek ez a helyzet tökéletesen megfelelne, de akiknek nem, őket inkább el kellene engedni, hogy megtalálják a saját "másik felüket".
En soha nem irtam, hogy szerelmes vagyok a baratnombe.
Par eve majdnem 10 eve, igen. De azon tul vagyok, es mar csak baratkent tekintek ra. A masik felem (ezt egyszer O mondta nekem, hogy nem tudna megszakitani velem a kapcsolatat es ezert szakitott egy regebbi baratjaval mert valasztas ele allitotta mert feltekeny volt - en ezt csak kesobb tudtam meg - )
Szoval nem gondokok ra ugy, de van szemem es lattom hogy milyen gyonyoru no!
A baratnommel jol elvagyunk, a feltekenykedeset leszamitva -nem ugornek a dunaba ha elhagyna de biztos rossz lenne.
Talan nehez megerteni miert ragaszkodok ennyire a baratnomhoz sok mindenen mentunk egyutt keresztul es tudom hogy barmi tortenjen O ott lesz (es forditva).
Egy komoly kapcsolatnak, egy házasságnak pont hogy arról kellene szólnia, hogy bármi van és lesz, ott leszünk egymásnak, és a párunk az egyik legfontosabb ember az életünkben.
Úgy ne házasodj, hogy "jól megvagyunk a párommal, de nem ugranék a Dunába, ha elhagyna". A gyönyörű lány barátod nélkül viszont nem tudnál élni.
Ha eljegyzed a párod csúnyán becsapod őt és magad is. Nem annyira fontos ő az életedben, hogy összekösd vele azt, függetlenül attól, mit érzel a barátod iránt.
Én meghagynám neki az esélyt, hogy olyan párt találjon, aki igazán szereti, gondolom, megérdemli. Lehet, hogy te nem vágysz erre egy házasságban, de ő nyilván igen és ezért nem lehet elítélni. Csak nem te vagy neki a megfelelő férj. De nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!